MENÜ

Fenerbahçe'den ses getirecek transfer atağı!

Sarı-Lacivertliler yeni sezonda camiayı ayağa kaldıracak bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Bu doğrultuda ses getirecek bir yıldız transferi peşinde koşan Fenerbahçe hedefini belirledi. Hatta şartlar uygun olursa aynı takımdan ikinci süperstar da kadroya katılabilir.

Fenerbahçe'den ses getirecek transfer atağı!

Ariel Ortega, Pierre van Hooijdonk, Alex De Souza, Nicolas Anelka, Diego Ribas, Robin van Persie, Luis Nani, Mesut Özil... Fenerbahçe tarihi, dünyaca ünlü yıldızlarla dolu. Ancak son yıllarda Mesut dışında bu kalibrede bir transfer yapılmamıştı.

Haberin Devamı

Başkanlık koltuğundaki 5. sezonda da şampiyonluk yaşayamayan ve taraftarın yüksek sesle istifaya çağırdığı Ali Koç’un, bu yaz ses getirecek bir ismi kadroya katmaya kararlı olduğu öğrenildi. Hedef, dünyaca ünlü bir yıldıza imza attırarak camiayı da yeniden ayağa kaldırmak.

Fenerbahçeden ses getirecek transfer atağı

2015’ten beri Liverpool’da

Bu plan çerçevesinde belirlenen ismin Roberto Firmino olduğu kaydedildi. Brezilyalı forvet, 2015’ten beri formasını giydiği Liverpool’dan ayrıldı. Dünyaca ünlü yıldızın bonservisinin elinde olması Fenerbahçe’nin iştahını kabartıyor.

Sarı-Lacivertliler’in bu transferde bir diğer avantajı ise Firmino’nun menajerliğini, yönetimin uzun süredir yakın çalışma içinde olduğu ROGON Şirketi’nin yapması. Sarı-Lacivertliler, 11 Haziran’daBaşakşehirile oynanacak Türkiye Kupası Finali’nin ardından ilk adımı atmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden ses getirecek transfer atağı

Avrupa’da kalmak istiyor

Liverpool’dan ayrıldıktan sonra Roberto Firmino’nun adı Real Madrid, Atletico Madrid, İnter başta olmak üzere birçok kulüple anıldı. Bir dönem Galatasaray’ın Sambacı’ya ilgisi oldu. Suudi takımları da yıldız forveti takipte. İlk resmi teklifi ise ülkesinden Corinthians yaptı. Ancak 31 yaşındak golcü, kariyerini Avrupa’da sürdüreceğini belirterek bu teklifi geri çevirdi. Fenerbahçe Yönetimi’nin, yüksek bir maaşın yanı sıra cazip birimza parasıyla Firmino’yu ikna etmeye çalışacağı kaydedildi. Yönetim, bu transferi gerçekleştirmek için tüm şartları zorlamaya kararlı.

Fenerbahçeden ses getirecek transfer atağı

Son iddia da Thiago

Liverpool’dan ayrılmaya hazırlanan bir diğer yıldız Thiago Alcantara. Brezilya asıllı İspanyol orta saha oyuncusunun 1 yıl daha sözleşmesi var. Ancak İngiliz basını, tarafların kontratın feshi için karşılıklı anlaşmaya yakın olduğunu yazdı. Thiago’nun boşa çıkması halinde Fenerbahçe’nin, devreye girebilecek takımlardan biri olduğu öne sürüldü.

TARAFTARA DESTEK, OYUNCULARA İZİN!

Barcelona altyapısından yetişen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu 2013’te 25 milyon Euro’ya Bayern Münih’e, 2020’de ise 22 milyon Euro’ya Liverpool’a transfer oldu. Thiago, kariyeri boyunca Avrupa’nın en büyük kulüplerinde forma giyip 32 kupa kaldırdı.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçeden ses getirecek transfer atağı

YORUM YAZ