Fenerbahçe'den rekorlarla dolu sezon! 'Bu taraftar sizinle gurur duyuyor'

Sarı-Lacivertliler, son hafta maçında İstanbulspor’u Dzeko, Szymanski, Tadic, Samuel, Serdar Dursun ve King’in golleriyle 6-0 yendi. Fenerbahçe, 99 puana ulaşarak bu alanda kulüp rekoru kırarken, 19 deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedi. Rakamlar inanılmaz olsa da ligi 2. sırada tamamlandı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'den rekorlarla dolu sezon! 'Bu taraftar sizinle gurur duyuyor'

Fenerbahçe için uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir sezon geride kaldı. Sarı-Lacivertliler, lige mükemmel başladı, ilk 10 maçın tamamını kazandı. Kanarya, haftalar boyu zirveden inmedi, deplasmanda yenilgi yüzü görmedi, sadece 3 beraberlik alıp önüne geleni devirdi.

Haberin Devamı

İsmail Kartal ve öğrencileri birçok alanda rekorlar kırdı. Son hafta ise İstanbulspor karşısında 6-0’lık galibiyet geldi. Fenerbahçe, 38 hafta sonunda 99 puana ulaşarak tarihi bir başarıya uzandı. Ligde Kadıköy’deki Trabzon yenilgisi dışında mağlubiyet yüzü görmedi.

‘Bu taraftar sizinle gurur duyuyor’

Sarı-Lacivertliler’in bu inanılmaz performansı, şampiyonlukla taçlanmadı. Galatasaray dün Konya’yı 3-1 mağlup edince, Fenerbahçe, muhteşem geçen sezonu ikinci sırada tamamladı. Özellikle geçen hafta Rams Park’ta gelen galibiyet, büyük moral olmuştu. Dün son düdük çaldıktan sonra da tribünlerde, “Bu taraftar sizinle gurur duyuyor” tezahüratları yapıldı.

Fenerbahçeden rekorlarla dolu sezon Bu taraftar sizinle gurur duyuyor

'Kayırılan rolünü iyi oynadı'

Sarı-Lacivertli Kulüp, dün sezonun son maçlarının ardından taraftara teşekkür ettiği, futbolcularını kutladığı ancak Galatasaray’a da sert sözlerle yüklendiği bir açıklama yayınladı: “Büyük emek, sonsuz inanç, son ana dek mücadele! Milyonların umudu ve dualarıyla! Fenerbahçe formasını sırtında taşıyan takımımıza sesleniyoruz: Minnettarız mücadelenize, gurur duyuyoruz alın terinizle!

Haberin Devamı

Biz, tarih boyunca; Sayısız maç hakkımız yenerek koparıldık yarışlardan, sayısız kez son maçta göz yaşlarımızla öğrendik en acı duyguyu. Biliyoruz, şampiyonluklar değil seni sevme sebebimiz. Bizim sevgimiz tarifsizliklerin ötesinde, aidiyetimiz açığa çıkar en zor günde. Mücadele ise en önde, savunmaksa Fenerimiz’i, yorulmak nedir bilmeden! Bugün bir kez daha rekorları alt üst ederek Trabzon’da, Rams Park’ta her şeye rağmen galip gelerek şampiyonluğu kimin hak ettiğini herkes gördü! ‘Kayrılan’ rolünü iyi oynadı, sorumlular parçası oldu!”

'GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU...'

‘Hak edilmeyen...’

“Bugün, hak edilmeyen bir şampiyonluk daha yazıldı tarihe. Bugün, bir kez daha gururla üzüldü milyonlar! Ve bugün Fenerbahçe, adıyla, armasıyla, formasıyla, yine kalplerimizde, dillerimizde! Üzüldüğün gün öğrendiklerinle, mücadeleye devam! Seni sen yapan değerleri kucaklayıp yarınlara inan! Ve sonsuza dek yaşa Fenerbahçe. Her başarını alın terin ve hakkınla kazandığın için yaşa Fenerbahçe, milyonlarca taraftarınla inandığın, kenetlendiğin için... Ve bir kez daha gurur duy Fenerbahçeli Bu onurlu Fener’in parçası olduğun, gerçekleri en iyi sen bildiğin için! Sonsuz teşekkürler büyük taraftarımız!”

YORUM YAZ