Fenerbahçe'den küçük Berkay'a derbi jesti
Fenerbahçe, Kayserispor maçında amigonun tepkilerine maruz kalan 4 yaşındaki Berkay Çoban ve ailesini derbi maça davet etti.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor-Fenerbahçe maçında, sarı kırmızılı ekibin amigosunun tribünde Sarı Lacivertli formasıyla oturan 4 yaşındaki Berkay Çoban'a golden sonra tepki göstermesi büyük yankı uyandırdı.
Amigo Berkay'dan özür dilemesine rağmen, Kayserispor'dan bu amigonun bir daha sahaya alınmayacağı yönünde bir açıklama geldi.
Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu, amigo Recai Kahraman hakkında 6222'den işlem başlattığını da duyurdu.
Berkay derbide Saracoğlu'nda
Küçük Berkay hakkında Fenerbahçe'den de bir açıklama geldi. Sarı Lacivertliler, resmi internet sitesinden, "Fenerbahçemizin Kayserispor ile oynadığı deplasman maçında tribünde yaşadığı üzücü olay sonrası, Ahmet Berkay Çoban ve Ailesi’ni, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuz, 25 Ekim 2015 Pazar günü stadımızda oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasına davet etti. Futbolcularımızla birlikte Galatasaray maçı seremonisine çıkacak olan minik taraftarımız Berkay Çoban, daha sonra Başkanımız ve yönetim kurulumuzun konuğu olarak maçı tribünden izleyecek." diyerek küçük çocuğu haftasonunda oynayacakları Galatasaray derbisine davet etti.