MENÜ

Fenerbahçe'den kaleci atağı! Polonyalı file bekçisine teklif yapıldı

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, takımın başına İsmail Kartal'ın gelmesiyle çalışmaları hızlandırdı. Kaleye takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Polonyalı kaleciye resmi teklif yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'den kaleci atağı! Polonyalı file bekçisine teklif yapıldı

Fenerbahçe’de kaleci transferi konusunda da çalışmaları sürüyor. Dominik Livakovic transfer listesinin ilk sıralarında yer alıyor. Hırvat kalecinin adı İspanya La Liga kulüpleriyle de geçiyor. Başarılı eldiven, kariyerine İspanya’da devam etmeye de sıcak bakıyor. Ancak bir yandan Fenerbahçe ile de iyi bir iletişime sahip olan Livakovic, iki tercihten birini seçecek gibi duruyor.

Haberin Devamı

2024’TE BİTİYOR

28 yaşındaki kalecinin İspanya’dan teklifler beklediği ve umduğu gibi bir transfer karşısına gelirse La Liga’ya gitmeye daha yakın olduğu belirtildi. Fakat İspanya olmazsa ilk tercihinin Fenerbahçe olması bekleniyor. Dinamo Zagreb ile 15 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Livakovic için kulüpler yönünden bir sorun bulunmuyor. Tecrübeli eldivenin ülkesi dışında Avrupa’da kariyerine devam etme fikri öne çıkıyor. 2016’dan beri Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic, 283 resmi maça çıktı, 6 lig şampiyonluğu yaşadı. Livakovic aynı zamanda Hırvatistan Milli Takımı’nda da görev yapıyor.

Fenerbahçeden kaleci atağı Polonyalı file bekçisine teklif yapıldı

DRAGOWSKİ İÇİN RESMİ TEKLİF

Tutto Mercato Web'in haberine göre gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İtalya temsilcisi Spezia'da forma giyen Polonyalı kaleci Bartlomiej Dragowski için kulübüne resmi teklif yaptı.

Haberin Devamı

SPEZİA'DAN AYRILMAK İSTİYOR

Haberin detayında, Spezia küme düşerken Bartlomiej Dragowski takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. 2025 yılı sonuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen Polonyalı kalecinin bu talebine olumlu yanıt verdi.

Fenerbahçeden kaleci atağı Polonyalı file bekçisine teklif yapıldı

SEZON PERFORMANSI

Geride kalan sezonda Spezia forması ile toplam 35 resmi maça çıkan Dragowski, söz konusu maçlarda 57 kez kalesinde gol gördü. Polonyalı file bekçisi, geçen sezon 3.038 dakikada sahada kaldı.

Jagiellonia'da futbola başlayan Bartlomiej Dragowski, daha sonra sırasıyla Fiorentina, Empoli ve Spezia formaları giydi.

Fenerbahçeden kaleci atağı Polonyalı file bekçisine teklif yapıldı

YORUM YAZ