MENÜ

Fenerbahçe'den Jorge Jesus açıklaması: Yalan ve iftira

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, yollarını ayırdığı Jorge Jesus hakkında bugün çıkan haberleri kesin bir dille yalanladı. Jorge Jesus'tan da paylaşım geldi.

Fenerbahçe'den Jorge Jesus açıklaması: Yalan ve iftira

Fenerbahçe, eski Teknik Direktörü Jorge Jesus hakkında çıkan haberleri resmi internet sitesinden yayınladığı bir yazı ile yalanladı.

Haberin Devamı

OLAY İDDİA

İddialara göre; Sarı Lacivertli ekipten ayrılan Jorge Jesus, Fenerbahçe macerası hakkında “Buraya gelene kadar her şey çok güzeldi, sonra zaman içerisinde bazı sözlerin yerine getirilmediğini gördüm. Taraftarla karşı karşıya kaldığım günler oldu. Islıkladıkları, yuhaladıkları oyuncuları benim getirdiğimi düşünüyorlardı. Böyle bir şey yok. Transferlerin çoğu başkan tarafından gerçekleşti. Devre arasında oyuncu istedim ‘Para yok’ dendi. İkinci gelen teklife hemen cevap vermedim. ‘Samandıra ve transfer sende’ dedi. İnanmadım. Çünkü daha önce vadettiklerini hiç yerine getirmedi. Bu yüzden kalmamın bir anlamı yoktu. Güvensem kalırdım. Ayrıldığım için üzgünüm” ifadelerini kullanmıştı. 

2 TARAFTAN DA AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Haber sosyal medyada büyük yankı uyandırınca hem Fenerbahçe tarafından hem de Jorge Jesus tarafından açıklamalar geldi. 

Fenerbahçeden Jorge Jesus açıklaması: Yalan ve iftira

Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün tarihli Cumhuriyet Gazetesinde yer alan ve Jorge Jesus’tan Ali Koç’a eleştiri: ‘Güvensem Kalırdım’ başlıklı “haber” yalan ve iftiralarla dolu bir haberdir.

“Habere” ilişkin eski teknik direktörümüz Jorge Jesus kendi resmi hesabından yaptığı açıklamada “İstanbul’dan ayrılırken hiçbir kimseye bu yönde bir beyanı olmadığını” da ifade etmiştir.

Hal böyle iken muhabir Hilmi Türkay tamamen hayal ürünü olan bu kurgusu ile ilgili kamuoyuna açıklama yapmak zorundadır.

Hiçbir gazetecilik etiğine uymayan, kaynağı belli olmayan yalan ve iftiralarla dolu bu metnin Cumhuriyet gibi köklü bir yayın organına yakışmadığı da açıktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cumhuriyet Gazetesinden tekzip beklediğimizi belirtir, haber içeriğinin spor kamuoyunca dikkate alınmamasını rica ederiz.

JORGE JESUS'TAN PAYLAŞIM

Fenerbahçe'nin açıklamasının hemen ardından Jorge Jesus'tan da paylaşım geldi. Tecrübeli teknik adam açıklamasında, "Fenerbahçe'deki ilk günümden beri, Ali Koç'tan koşulsuz destekten başka bir şey görmedim. Bugün çıkan haber yalandan ibaret. Sayın Başkan, benim ve ailem için yaptığınız her şey için size minnettarım. Her şey gönlünüzce olsun. Arkadaşın, Jorge Jesus." ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Jorge Jesus açıklaması: Yalan ve iftira

JORGE JESUS İLE ALİ KOÇ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Jorge Jesus, Portekizli teknik direktör ülkesine dönmeden önce yemekte bir araya geldi.

Teknik Direktör Jorge Jesus’la veda yemeğinde buluşan Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de eşlik etti. Yemekte, Jorge Jesus’un ailesi de yer aldı.

Fenerbahçeden Jorge Jesus açıklaması: Yalan ve iftira

Başkan Ali Koç Jorge Jesus’a forma hediye etti ve emekleri için teşekkür etti.

Portekizli Teknik Direktör de Fenerbahçe’nin bir parçası olduğu için duyduğu mutluluğu paylaşıp, teşekkürlerini iletti.

Fenerbahçeden Jorge Jesus açıklaması: Yalan ve iftira

Fenerbahçeden Jorge Jesus açıklaması: Yalan ve iftira

YORUM YAZ