MENÜ

Fenerbahçe'den Japon sürprizi! 10 numara transfer

Fenerbahçe'den sürpriz transfer gelişmesi... Sarı-Lacivertli ekip, takımdan ayrılması muhtemel olan Arda Güler'in yerini beklenmedik bir yetenekle doldurmanın planlarını yapıyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'den Japon sürprizi! 10 numara transfer

2023/24 sezonu için iddialı ve bol rotasyonlu bir kadro kurmanın planlarını yapan Fenerbahçe, Japonya'nın en yetenekli oyuncularından birisini kadroya dahil etmek istiyor. Sarı-Lacivertli ekip, takımdan ayrılma olasılığı olan Arda Güler'in boşluğunu en iyi şekilde kapatmak için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

SEZONA HIZLI GİRDİ

Türkiye Kupası'yla tamamlanan sezonun ardından Jorge Jesus ile yollarını ayıran Sarı-lacivertli kulüp, Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent'i bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe daha sonra uzun süre peşinden koştuğu Edin Dzeko'yu da yine bedelsiz olarak transfer etti. Sarı-lacivertli kulüp, sezonu kiralık geçiren İrfan Can Eğribayat'ın da bonservisini Göztepe'de aldı.

Fenerbahçeden Japon sürprizi 10 numara transfer

İSMAİL KARTAL BAŞLADI

Jorge Jesus'un ayrılmasıyla teknik direktör arayışına giren Fenerbahçe, Montella, Lucescu, Abdullah Avcı, Sergen Yalçın gibi isimleri gündemine almış ve son olarak İsmail Kartal'da karar kılmıştı. İsmail Kartal, Hac ibadeti için bulunduğu Suudi Arabistan'dan özel uçakla İstanbul'a gelerek görevine başlamıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Japon sürprizi 10 numara transfer

LAZİO DEVREDE

Fenerbahçe, Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Wilfried Zaha’yı kadrosuna katmak için girişimlerine hız verdi. Crystal Palace’ın yaptığı sözleşme teklifini geri çeviren ve Suudi Arabistan’dan gelen önerileri de reddeden deneyimli oyuncu için Kanarya’nın en büyük rakibi İtalyan temsilcisi Lazio...

OLUMLU BAKIYORLAR

30 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyu renklerine bağlamak için menaceriyle temaslarını sürdüren Fenerbahçe, kesenin ağzını açmaya hazır... Zaha için tüm maddi şartlarını zorlama kararı alan Sarı-Lacivertliler’in başarılı oyuncu konusunda Lazio’dan daha yüksek seviyede maaş vermeye olumlu baktığı kaydedildi.

Fenerbahçeden Japon sürprizi 10 numara transfer

HÜCUMDA ÇOK YÖNLÜ

Hücum hattında çok yönlü bir oyuncu olan Zaha, asıl mevkisi sol ön olmasına rağmen santrfor ve sağ kanat hatlarında da görev yapabiliyor. Kariyerinde daha önce Manchester United ve Cardiff formaları da giyen Zaha, Premier Lig’de toplamda 305 maça çıkıp 68 gol ve 43 asistle oynadı. Fenerbahçe, bu oyuncuyu da alıp; Ryan Kent ve Edin Dzeko’nun ardından transferde üçüncü bombayı patlatmak istiyor.

ARDA GÜLER'İN KARARI BEKLENİYOR

Kadrosuna önemli takviyeler yapan ve teknik direktörünü de belirleyen Fenerbahçe'de en önemli konu, Arda Güler'in geleceği. Avrupa'nın dev kulüpleri, genç yetenek için sıraya girmiş durumda. Son olarak Barcelona sportif direktörü Deco, Arda Güler ve Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a gelmişti Barcelona Başkanı Joan Laporta, Deco'nun Arda Güler için İstanbul'da olduğunu doğrulamış ve konuyla ilgili şunları söylemişti:

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Japon sürprizi 10 numara transfer

Deco İstanbul'daydı. La Liga Yönetimi, gelecek sezonun planlamasını yaparken, Finansal Fair-play'i etkilemeden bu süreci yürütmemizi sağlıyor. Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu ve transferi bitirmeye çalışıyoruz. Scout ekibimiz uzun zamandır Arda'yı takip ediyor. Deco'nun da bu konuda değerli fikirleri var. Bu transferi gelecek sezon için bitirmek istiyoruz.

Barcelona merkezli bir gazete ise Deco'nun Arda Güler için Fenerbahçe'ye yaptığı teklifi duyurdu. Habere göre; Barcelona, Arda'nın bonservis ücretinin bir kısmını bu yıl, kalan büyük kısmını ise gelecek yıl ödeyecek. Bu formülle birlikte Arda Güler, 1 yıl daha Fenerbahçe'de forma giyecek. Tarafların kısa süre içerisinde tekrar görüşmesi bekleniyor.

Fenerbahçeden Japon sürprizi 10 numara transfer

FENER'E JAPON 10 NUMARA!

Arda Güler gündemi devam ederken Fenerbahçe için Japonya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. Japon basınında çıkan habere göre Sarı-lacivertli kulüp, Japonya J1 Ligi takımlarından Sanfrecce Hiroshima'nın 10 numarası Takumu Kawamura'yı Transfer etmeye çok yakın. Fenerbahçe'nin, takımdan ayrılması muhtemel olan Arda Güler'in yerine Japon 10 numarayı düşündüğü aktarılıyor.

Haberin Devamı

İDMANLARA ÇIKMIYOR!

MICHAEL SKIBBE İLE ÇALIŞTI

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Michael Skibbe'nin çalıştırdığı Sanfrecce Hiroshima'nın en önemli oyuncularından olan Kawamura'nın kulübüyle Ocak 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçeden Japon sürprizi 10 numara transfer

GEÇEN SENEKİ PERFORMANSI

23 yaşındaki Japon futbolcu Takumu Kawamura 10 numara ve merkez orta saha mevkilerinde görev yapabiliyor. 1.83 boyunda olan Kawamura, geçtiğimiz sezon çıktığı 24 maçta 5 gol atıp 2 de asist katkısında bulundu.

Fenerbahçeden Japon sürprizi 10 numara transfer

YORUM YAZ