MENÜ

Fenerbahçe'den İngiltere çıkarması! 6 numara için yıldız isim listeye alındı

Yaz transfer sezonun bitimine günler kala Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Son olarak 6 numara pozisyonuna yeni bir yıldız isim almak isteyen sarı-lacivertliler, rotayı İngiltere'ye çevirdi. Fenerbahçeli kurmaylar, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli oyuncuyu listeye aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'den İngiltere çıkarması! 6 numara için yıldız isim listeye alındı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'deki 9 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Kadroya katılan yıldız isimler ile tüm dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertliler, şimdi de İngiltere Premier Lig ekibinde forma giyen tecrübeli ismi listesine eklediği öğrenildi.

Haberin Devamı

YILDIZ İSİMLER KADROYA KATILDI

Yaz transfer sezonu başlangıcından bu yana çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe, yıldız isimleri kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip, Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Bertuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Djiku, Umut Nayir, Fred, Cengiz Ünder ve Livakovic'i renklerine bağladı.

Fenerbahçeden İngiltere çıkarması 6 numara için yıldız isim listeye alındı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'nin geçen sezonki yıldızlarından genç futbolcu Arda Güler, Real Madrid'e transfer oldu. Sarı-lacviertlilerde daha sonra vedalar art arda geldi. Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Samatta, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Eyüp Akcan ile yollarını ayıran Fenerbahçe; Joao Pedro, Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Arda Çağdaş, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir'i de kiralık göndermişti.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN FIRSAT TRANSFERİ!

6 NUMARA PREMIER LİG'DE BULUNDU

Takıma katılan yıldız futbolcuların yanı sıra 6 numara pozisyonu için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı yıldızı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da buldu.

ANDRE GOMES LİSTEYE EKLENDİ

Fenerbahçe, Everton'un yıldız futbolcusunu listeye aldı. Sports Digitale'in haberine göre sarı-lacivertliler, Everton'ın 30 yaşındaki Portekizli oyuncusu Andre Gomes ile ilgilendiği öğrenildi.

Fenerbahçeden İngiltere çıkarması 6 numara için yıldız isim listeye alındı

SEZON PERFORMANSI

Bonservisi Everton'da olan Andre Gomes, geride kalan sezon Fransa ekibi Lille'de kiralık olarak forma giydi. 30 yaşındaki oyuncu, 2022-23 sezonunda toplamda 27 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başaran Gomes, bunun yanında takım arkadaşlarına da 2 kez gol pası verdi.

Andre Gomes futbol kariyeri boyunca Everton, Barcelona, Benfica ve Lille gibi ekiplerde forma terletti. La Liga, Premier Lig ve Ligue 1'de oynayan Andre Gomes kariyeri boyunca toplamda 341 resmi maçta yer aldı. Sahada olduğu maçlarda 29 gol kaydeden Portekizli oyuncu 29 golün de asistini yaptı.

Fenerbahçeden İngiltere çıkarması 6 numara için yıldız isim listeye alındı

YORUM YAZ