MENÜ

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın çalımı! Transferi duyurdular

Süper Lig'de 2022-2023 sezonu Galatasaray'ın şampiyonluğu ile sona ererken, Fenerbahçe ise 80 puanla 2. sırada yer aldı. Takımlar yeni sezon çalışmalarına başlarken, ezeli rakipler sahada olduğu gibi transferde de birçok isim için karşı karşıya gelebiliyor. Bu doğrultuda sarı-lacivertli ekip, daha önce Galatasaray'ın talip olduğu yıldız ismi gündemine alarak harekete geçti.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın çalımı! Transferi duyurdular

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray ve 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, yeni sezon çalışmalarını Avusturya'da sürdürürken, Fenerbahçe ise Rusya'da ilk kamp dönemini bitirdi ve İstanbul'a döndü.

Haberin Devamı

GERİ DÖNÜYOR!

ASLAN 2. TRANSFERİNİ BİTİRDİ

Yeni sezonda Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek Aslan, iddialı bir kadro kurmak istiyor. Geçen dönem; Mauro Icardi, Sergio Oliveira, Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi yıldızları kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, bu dönemde nokta atışı transferler yapmak istiyor. Bu doğrultuda ilk hamlesini Angelino ile yapan Cimbom'un son hamlesi ise Halil Dervişoğlu transferi olmuştu.

Fenerbahçeden Galatasaraya yılın çalımı Transferi duyurdular

FENERBAHÇE TRANSFERE HIZLI GİRDİ

Yeni sezona iddialı bir kadro kurmak ve şampiyonluğun en büyük favorisi olmak isteyen Fenerbahçe, transfer sürecine hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak Ryan Kent'i kadrosuna katan Fenerbaçe'de ikinci transfer Edin Dzeko olmuştu. Ardından sırasıyla; Alexander Djiku, Umut Nayir, Sebastian Szymansi ve Dusan Tadic'i duyuran Kanarya'da çalışmalar sürüyor. Sarı-lacivertli ekip ve sarı-kırmızılı ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için de transfer çalışmaları başlamıştı. Bu doğrultuda takviyeler yapan iki ekip, transferde de bir kez daha karşı karşıya geldi. İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Galatasaraya yılın çalımı Transferi duyurdular

F.BAHÇE'DEN G.SARAY'A YILIN ÇALIMI

Foot Mercato'da yer alan habere göre 30 Haziran'da kulübü Lyon'dan ayrılan Moussa Dembele için Fenerbahçe kolları sıvadı. Haberin devamında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ligde olduğu gibi Fransız golcünün transferinde de mücadeleye girdiği vurgulandı. Haberde son olarak Fenerbahçe'nin, Moussa Dembele dışında Karl Toko-Ekambi ile de ilgilendiği belirtildi. 27 yaşındaki Fransız futbolcu Moussa Dembele ile ilgili çıkan haberlerin ardından oyuncuyla ilgili araştırmalar sıklık kazandı.

Fenerbahçeden Galatasaraya yılın çalımı Transferi duyurdular

İŞTE MOUSSA DEMBELE'NİN KARİYERİ

Moussa Dembele futbola PSG altyapısında başladı. Ardından Fulham altyapısının yolunu tuttu. Profesyonel kariyerine Fulham A takımında başladı. Fulham'ın ardından ise İskoç ekibi Celtic ile anlaştı. Celtic'den ise 2018 yazında Fransız ekibi Olimpik Lyon'un yolunu tuttu. Lyon'dan İspanyol ekibi Atletico Madrid'e kiralanan oyuncu 2021 yazında Fransız ekibine geri döndü. Şimdilerde Lyon ile yollarını ayıran futbolcu herhangi bir takımın formasını terletmiyor..

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Galatasaraya yılın çalımı Transferi duyurdular

YORUM YAZ