MENÜ

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Dev operasyon için düğmeye basıldı

Yeni sezon öncesi hem Fenerbahçe hem de Galatasaray, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan ezeli rakipler, transferde de karşı karşıya gelmekten çekinmiyor. Son olarak Galatasaray'ın da istediği Fred'i kadrosuna katmaya çok yakın olan Fenerbahçe, Sarı-Kırmızılı ekibin transfer gündeminde olan başka bir yıldız için de düğmeye bastı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Dev operasyon için düğmeye basıldı

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan ezeli rakipler, transferde de karşı karşıya gelmekten çekinmiyor. Son olarak Galatasaray'ın da istediği Fred'i kadrosuna katmaya çok yakın olan Fenerbahçe, Sarı-Kırmızılı ekibin transfer gündeminde olan başka bir yıldız için de düğmeye bastı. Cengiz Ünder ve Krunic transferlerinde de çalışmalar devam ederken Ndidi de gümdemde yer alan başka bir yıldız isim... Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Cengiz için yeni görüşme

Fenerbahçe, Fransız ekibi Marsilya’da forma giyen Cengiz Ünder’i kadrosuna katmak için çalışmalarına devam ediyor. Cengiz’le daha önce bir görüşme gerçekleştiren ve Milli futbolcuyla her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, kulübünü bonservis bedeli konusunda bir türlü ikna edememişti. Fransız basını, geçtiğimiz hafta bu transferin 15 milyon Euro’ya bittiğini yazsa da tarafların ödeme planı konusunda henüz ortak noktada buluşamadıkları öğrenilmişti. Fransızlar’ın Başkanı Pablo Longoria ve Fenerbahçe’de transferlerden sorumlu yönetici Selahattin Baki, 26 yaşındaki kanat oyuncusunun transferiyle ilgili olarak yeni bir görüşme gerçekleştirdi.

Fenerbahçeden Galatasaraya transfer çalımı Dev operasyon için düğmeye basıldı

Marcelino süre vermedi

İgor Tudor döneminde Marsilya’da sürekli ilk 11’de forma giyen Cengiz, Mavi-Beyazlılar’ın bu sezonki ilk resmi sınavı olan ve 1-0 (d) kaybedilen Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Panathinaikos mücadelesinde süre alamadı. Yeni hoca Marcelino’nun, tecrübeli ismi takımda düşünmediği öne sürüldü. Tecrübeli oyuncunun ise kulübüne, Türkiye’ye dönmek konusunda baskı yaptığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Galatasaraya transfer çalımı Dev operasyon için düğmeye basıldı

Uzun süredir Fenerbahçe’nin peşinde olduğu Rade Krunic konusunda kulübü Milan’a son olarak 8 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif edilmişti. Ancak İtalyanlar, Krunic’i 10 milyon Euro’nun altında bir rakama bırakmak istemiyor. Boşnak yıldızın yerine de henüz bir oyuncu bulamayan Milan’ın, Krunic’in 2025’te bitecek sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastığı öğrenildi. Kırmızı-Siyahlılar’ın hocası Stefano Pioli’nin de 29 yaşındaki yıldızı bırakmak istemediği bildirildi.

 

Fenerbahçeden Galatasaraya transfer çalımı Dev operasyon için düğmeye basıldı

Ndidi için de görüşmeler sürüyor…

Daily Mail Gazetesi’nin internet sitesindeki habere göre Sarı-Lacivertliler’in, Kırmızı Şeytanlar’a da bonservis bedeli olarak 15 milyon Euro teklif ettiği yazıldı. Yeni sezonda teknik direktör Erik ten Hag’ın planlarında olmadığı konuşulan ve kontratı bu sezon sonunda bitecek 30 yaşındaki yıldızın bonservisi konusundaki pazarlıkların sürdüğü belirtildi. Bu arada sözleşmesi yine 2024 yazında bitecek Leicester’dan Ndidi için de gerçekleşen Ada seferinde kulübüyle görüşme yapıldığı öne sürüldü. Nijeryalı futbolcunun transferini Kanarya’nın, 10 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis bedeline bitirmeyi amaçladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Galatasaraya transfer çalımı Dev operasyon için düğmeye basıldı

Paredes için Fenerbahçe de devrede

Galatasaray’la adı uzun süredir anılan Leandro Paredes için ezeli rakip Fenerbahçe’nin düğmeye bastığı öne sürüldü. Sarı-Kırmızılılar’la masaya oturan Paredes’in menajerinin, Kanarya ile de temasa geçtiği öne sürüldü. PSG’nin yeni sezon kadro planlamasında yer almayan 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2024 Haziran’da bitiyor. Fener’in, Arjantinli yıldızı kadrosuna katarak Aslan’a transfer çalımı atacağı öne sürülüyor.

YORUM YAZ