MENÜ

Fenerbahçe'den, Galatasaray'a 5 yıldız göndermesi!

Şampiyonluğu ezeli rakibine kaybeden Sarı-Lacivertliler, Nef Stadyumu'ndaki dev maç öncesinde Galatasaray'a yıldızlı göndermede bulundu. Fenerbahçeli futbolcular, maç seremonisine 5 yıldızlı logonun yer aldığı ceketlerle çıktı.

Fenerbahçe'den, Galatasaray'a 5 yıldız göndermesi!

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü salı günü çözülmüş, Galatasaray, MKE Ankaragücü deplasmanından 4-1'lik galibiyetle ayrılarak 23. şampiyonluğunu garantilemişti. Fenerbahçe, Antalyaspor'u yıksa da Aslan'ın kazanmasıyla zirve umutlarını bitirmişti. 

Haberin Devamı

Alkış merak konusuydu

Ancak bugün iki dev takım, son haftayı BAY geçecek olmaları nedeniyle ligdeki son maçlarına Nef Stadyumu'nda çıktı. Mücadele öncesinde Sarı-Lacivertli futbolcuların, Galatasaraylı oyuncuları alkışlayıp, alkışlamayacakları merak konusuydu. Fenerbahçe, Sarı-Kırmızılılar'ı alkışlamadı.

Yeni sezonda 5 yıldızlı forma...

Kanarya maç seremonisinde de çok konuşulacak bir olaya imza attı. Fenerbahçeli futbolcuların seremoni ceketinde 5 yıldızlı logo yer aldı. 28 şampiyonluğu olduğunu söyleyen Sarı-Lacivertli kulüp, yeni sezonda da 5 yıldızlı formalarla sahaya çıkacağını bu sezonun başında duyurmuştu. 

Fenerbahçeden, Galatasaraya 5 yıldız göndermesi

YORUM YAZ