MENÜ

Fenerbahçe'den flaş Samet Akaydın kararı

Fenerbahçe'de son maçlarda savunmada yaptığı kritik hatalarla ön plana çıkan Samet Akaydın hakkında Jesus kararını verdi. Adana Demirspor'dan transfer edilen Samet'in durumu netlik kazandı.

Fenerbahçe'den flaş Samet Akaydın kararı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, son haftalarda savunmada yaptığı kritik hatalar nedeniyle tepki çeken Samet Akaydin'e kesik atacak. Portekizli teknik adamın, Adana Demirspor'dan devre arasında transfer edilen Samet'i Demir Grup Sivasspor deplasmanında yedek soyunduracağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sivas'ta Szalai-Serdar ikilisi

TRTSpor'un haberine göre Jesus, Sivas'a karşı Samet'in yerine uzun süre milli formayı da taşıyan stoper Serdar Aziz'i ilk 11'de sahaya sürecek. Jesus, stoper ikilisini Atilla Szlai-Serdar Aziz'den oluşturacak.

Bireysel hataları artmaya başladı

Medipol Başakşehir maçında hatalı bir geri pas sonucu golün yenilmesine sebebiyet veren Samet Akaydin, son İstanbulspor maçında da rakip oyuncunun şutunu engellemek isterken top yön değiştirip ağlara gitmişti. Genel olarak da performansında düşüş olan oyuncuya böylece yedek kulübesinin yolu gözüktü.

Fenerbahçeden flaş Samet Akaydın kararı

Oynadığı tüm maçlarda ilk 11'de başladı

Fenerbahçe ile toplam 16 maça çıkan Samet Akaydin, savaşçı kimliğiyle Jesus tarafından özellikle istenmişti. 12 Süper Lig maçının tamamında ilk 11'de başlayan Samet, İstanbulspor maçının 75. dakikasında demoralize olduğu için kenara alındı ve yerine Serdar oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

O MADDE YÜZÜNDEN GİDEBİLİR

Samet ile 12 maçta 16 gol yedi

29 yaşındaki Samet Akaydin'in Fenerbahçe savunmasında yer aldığı 12 Süper Lig müsabakasında sarı lacivertli ekip, 16 gol yedi. Kanarya, bu maçlarda 1 yenilgi ve 2 beraberlik alırken, 9 kez sahadan galip ayrıldı.

Fenerbahçeden flaş Samet Akaydın kararı

Beşiktaş derbisinden sonra kızağa çekti

Samet'in gelmesiyle ilk 11'deki yerini kaptıran Serdar Aziz, 4-2 kaybedilen Beşiktaş derbisinin 69. dakikasında oyundan alındı. Serdar, sonnraki 3 lig maçında da hiç süre almadı. 32 yaşındaki oyuncu, Jesus tarafından ocak ayından itibaren çok fazla tercih edilmedi. Serdar, bu sezon 13 Süper Lig maçında oynadı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçeden flaş Samet Akaydın kararı

YORUM YAZ