MENÜ

Fenerbahçe'den Ertuğrul Taşkıran hamlesi

Fenerbahçe, yeni sezon için Altay Bayındır'ın alternatifi olarak altyapısından yetişen ve şu anda Kasımpaşa'da forma giyen Ertuğrul Taşkıran'ı gündemine aldı.

Fenerbahçe'den Ertuğrul Taşkıran hamlesi

Fenerbahçe gelecek sezonun kadrosunu erkenden inşa etmeye başladı. Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın arkasında yedek bekleyen Berke Özer düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek için ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. Böylece sarı-lacivertliler ile genç eldiven arasındaki kontrat uzatma pazarlıkları sona ermişti. Fenerbahçe yeni sezonda Altay'ın yedeği olacak ismi aramaya başlarken eski futbolcusunu gündeme aldı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler Altay Bayındır'ın alternatifi olarak kariyerini Kasımpaşa'da sürdüren Ertuğrul Taşkıran'da karar kıldı. İstanbul ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki kaleci için Kasımpaşa ile pazarlıklarda sona gelindi.

Kulüpler resmen anlaştıktan sonra Ertuğrul'un temsilcisi ile Kanarya masaya oturacak.

Kasımpaşa'da ikinci yılını geçiren Ertuğrul, beyaz lacivertli formayla bu sezon 25 maçta forma giyerken kalesinde 33 gol gördü. 32 yaşındaki tecrübeli eldiven 6 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı.

YORUM YAZ