Fenerbahçe'den Dünya Çocuk Hakları Günü mesajı

Dünya Çocuk Hakları Günü için son derece anlamlı bir mesaj paylaşan Fenerbahçe Kulübü, kadın futbolda oynanan Beşiktaş derbisine de "YAŞASIN ÇOCUKLAR! Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlu Olsun" pankartıyla çıktı.

Fenerbahçe'den Dünya Çocuk Hakları Günü mesajı

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Beşiktaş JK United Payment Kadın Futbol Takımı'nı ağırladığı mücadeleye "YAŞASIN ÇOCUKLAR! Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlu Olsun" pankartıyla çıktı.

Haberin Devamı

Gün içinde de Fenerbahçe, Dünya Çocuk Hakları Günü için son derece anlamlı bir mesaj yayınlamıştı. O mesajda şu ifadeler yer aldı:

Geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz olan dünyanın en masum varlıkları çocuklarımız için bu 20 Kasım çok daha anlamlı... 1989 yılından bu yana Birleşmiş Milletler tarafından dünya genelinde çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerini gündeme taşımak amacıyla ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ olarak kutlanan 20 Kasım gününde, savaşın hüküm sürdüğü coğrafyalarda çocuk katliamları yaşanıyor. Çocukların ve çocuk haklarının her koşulda savunucusu olarak Dünya Çocuk Hakları Günü’nün sadece bugün değil her gün geçerli olduğu aydınlık günlere diyoruz. Bu 20 Kasım’da, çocukların savaşın gölgesinde oldukları değil güvende ve kahkahalarla güldükleri bir dünya diliyoruz! Çocuklar ölmesin, çok yaşasınlar! ‘YAŞASIN’ çocuklar...

 

Fenerbahçeden Dünya Çocuk Hakları Günü mesajı

YORUM YAZ