MENÜ

Fenerbahçe'den deprem bölgesine destek sürüyor

Fenerbahçe'de deprem bölgesine yardım için seferberlik sürüyor. İstanbul'da bölgeye ulaştırılacak yardımlar konusunda hummalı bir çalışma varken boks şubesinden 5 sporcu da Adıyaman'da afetzedelere destek oluyor.

Fenerbahçe'den deprem bölgesine destek sürüyor

Fenerbahçe'de, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve beraberinde 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından kulübün Milli boksörleri, her türlü yardımı yapmak için adeta seferber oldu. Bu bağlamda Fenerbahçe Boks Şubesi'nin boksörleri Hakan Doğan, Mücahit İlyas, Samet Fatih Tekin, Metehan Adıgüzel ve Muhammet Tevfik Yıldız afet bölgesi olan Adıyaman’a giderek vatandaşlarımıza maddi ve manevi her türlü yardımda bulunmak üzere harekete geçtiler. Sadece onlar değil, Şennur Demir de afet bölgesinde depremzedelere destek olmak için elinden geleni yapıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden deprem bölgesine destek sürüyor

Ayrıca ilk günden itibaren toplanan yardımlar için de Buse Naz Çakıroğlu, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda ekiplere destek vermeye devam ediyor. 

ANA İHTİYAÇ ŞU AN ÇADIR

Türkiye'de her kesimin her bireyin olduğu gibi Fenerbahçe'nin de depremin büyük yaralar açtığı bölgelere yardımı tüm hızıyla devam ediyor. Yola çıkan tırların bölgelere ulaşma haberlerini yakından takip eden Sarı-Lacivertliler, ihtiyaçlarla ilgili bilgilendirmelere de devam ediyor.

Fenerbahçeden deprem bölgesine destek sürüyor

Kanarya'nın dün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yaptığımız görüşmelerde afet bölgesindeki vatandaşlarımızın soğuk hava koşullarından korunabilmeleri için ana ihtiyacının çadır olduğu bilgisini aldık. An itibarıyla bir tırımız sadece çadırla doldurmak ve hemen yola çıkmak üzere stadımızda hazır bulunmaktadır. Destek olabilecek vatandaşlarımızı Ülker Stadı, Recep Peker Caddesi, Fenerium Tribünü Otopark Girişi'ne bekliyoruz' denildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden deprem bölgesine destek sürüyor

ÇOCUKLARA ÖZEL HEDİYE PAKETLERİ

Yaşadığımız felaket sonrası Fenerbahçe'nin yardım organizasyonlarına katkıda bulunan gönüllüler, çocuklar için hazırlanan paketlere ayrı bir özen gösteriyor. Gönüllüler, minik depremzedelere gönderilecek hediye paketlerinin üstüne süslü notlar yazıyorlar.

TAKDİRE ŞAYAN BİRLİKTELİK

Üç büyüklerin yardım tırları, önceki gün yola çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "İşte bu birliktelik, Türk milletinin güzelliği, yüceliği... Bu felakette Türk sporu, takdire şayan bir iş çıkarmıştır" yorumunu yaptı.

Fenerbahçeden deprem bölgesine destek sürüyor


Depremzedeler için tek yürek olan üç büyük İstanbul kulübünün afet bölgesine uğurladığı yardım tırları önceki gün yola çıkmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sadece futbol kulüplerinin değil Türk sporunun bu afet ortamında takdire şayan bir iş çıkardığını söyledi. Koç, konuşmasında özetle şu ifadeleri kullandı: "3 büyük İstanbul kulübü ortak bir çalışma yaptık. Zaten taraftarlar da ortak çalışma yapıyorlar. İşte bu da Türk milletinin güzelliği, yüceliği... Bıçak kemiğe dayandığı zaman omuz omuza verip bu ülke ve millet için nasıl çalışabileceğimizi de gösteriyoruz. Her tırımıza duyulan ihtiyaçları parça parça koyuyoruz." 'Tırları takip ediyoruz' "Bizleri en çok mutlu eden de bu saatten sonra mucize dediğimiz ama bugüne kadar kurtarılan insanlar; bize moral, motivasyon ve güç kaynağı oluyor. Sadece 4 büyük takım değil, Süper Lig ve diğer spor kulüpleri de ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Bu felakette Türk sporu, takdire şayan bir iş çıkarmıştır. Ayrıca yola çıkan tırlarımızın bölgelere ulaşma haberlerini de yakinen takip ediyoruz."

Haberin Devamı

FENER FORMALI MUCİZE!

Kahramanmaraş'ta tam 119 saat sonra enkazdan çıkarılan Kamilcan Ağdaş, depremin olduğu günün akşamı Fenerbahçe'nin maçı olduğu için formayla yattığını söyledi. Kanarya'nın sosyal medya hesabından da "Daha gidilecek çok maçımız var, seni bekliyoruz Kamilcan" paylaşımı yapıldı.

Fenerbahçeden deprem bölgesine destek sürüyor


Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrasında herkesin en büyük umudu, yıkılan binaların enkazlarından insanlarımızın kurtulması... Her hayata tutunma haberi, hepimizi çok mutlu ediyor. İşte bu mucize kurtuluşlardan biri de önceki gün, depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'taki bir binada tam 119 saat sonra gerçekleşti. 16 yaşındaki Kamilcan Ağdaş, ekiplerin kahramanca çalışmaları sonucunda enkaz altında kaldığı yerden çıkarılarak, hayata tutundu. Kamilcan, sedyeyle ambulansa götürülürken, üzerindeki Fenerbahçe forması dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Çıkınca günü sormuş...

Kamilcan'ın, yanındaki görevlilere bulunduğu yerden çıktıktan sonra, "Bugün günlerden ne?" diye sorduğu ve depremin olduğu günün akşamı Fenerbahçe'nin, Konya ile maçı olduğu için bir önceki geceden formayla yattığını söylediği ifade edildi. Sarı- Lacivertliler'in sosyal medya hesabından Kamilcan'ın, sedyede formalı fotoğrafı verilerek, "Bu gece, 119. saatte gözlerimizde yaş, mucizelere bir kez daha inandık biz! Daha gidilecek çok maçımız var, seni bekliyoruz Kamilcan" mesajı paylaşıldı.

MESUT, ARDA'YA KAVUŞTU

Deprem sonrası Adıyaman'da 113 saat sonra enkazdan çıkarılan Fenerbahçe taraftarı ve Arda Güler hayranı Mesut, hayranı olduğu genç yıldızla dün konuşma fırsatı buldu. Hastanede tedavi altında olan Mesut, Arda ile görüntülü telefon görüşmesi yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden deprem bölgesine destek sürüyor

Konuşma sırasında Mesut, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya devam ağabey. Senin gibi topçular, milyonda bir geliyor. Ellerinden öperim, kendine iyi bak, başarılar" dedi. Arda da "Sağol kardeşim. Seni daha sonra tesise bekliyoruz, formamı vereceğim. Allah'a emanet ol" cevabını verdi.

YORUM YAZ