MENÜ

Fenerbahçe'den Cristian Ramirez harekatı!

Fenerbahçe transferde atağa kalktı. Sarı-lacivertliler, Krasnodar’da forma giyen yıldız oyuncu Cristian Ramirez için harekete geçti. Ekvadorlu futbolcunun menajeri ile temas kuruldu. Şartlarda anlaşma sağlanırsa transfer gerçekleşecek. Bilindiği gibi kurallar gereği Süper Lig'den herhangi bir kulüp Rusya ve Ukrayna Ligi'nden herhangi bir oyuncuyla sözleşme imzalayabiliyor.

Fenerbahçe'den Cristian Ramirez harekatı!

Ali Koç başkanlığında bu sezon gerek Süper Lig gerekse Türkiye Kupası'nda aldığı sonuçlarla taraftarını kahreden sarı-lacivertliler, son olarak Krasnodar forması giyen, sol bek Cristian Ramirez'in peşine düştü.

Haberin Devamı

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe Yönetimi'nin Ekvadorlu yıldızın menajeri ile bir araya geldiği öğrenildi. 27 yaşındaki yıldızın menajeri ile temasların sürdüğü ve şartlarda anlaşmanın oluşması durumunda imzaların atılacağı belirtildi.

21 kez Ekvador Milli Takım forması giyen Ramirez, 2018 yılında da gündeme gelmişti. 4 yıl önce İstanbul'a gelen Ramirez Fenerbahçe ile görüşmüş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Bu sezon Krasnodar'da 13 kez forma giyen tecrübeli oyuncunun gol ve asisti bulunmuyor. Bilindiği gibi kurallar gereği Süper Lig'den herhangi bir kulüp Rusya ve Ukrayna Ligi'nden herhangi bir oyuncuyla sözleşme imzalayabiliyor. Fenerbahçe'nin şu anda 13 yabancısı olduğu için 1 transfer yapma hakkı daha bulunuyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ