MENÜ

Fenerbahçe'den bomba transfer | Ferdi Kadıoğlu'nun yerine geliyor

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun bu sezon sonunda transfer olması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in Ferdi'nin yerine Juventus'un yıldızını kadroya katmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'den bomba transfer | Ferdi Kadıoğlu'nun yerine geliyor

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun ardından bu sezon da çok iyi bir poerformans gösteren Ferdi Kadıoğlu'nun, yaz transfer döneminde takımdan ayrılması büyük bir olasılık olarak görülüyor. Milli yıldızın yerine Sarı-Lacivertliler'İn yıldız bir transfer yapacağı iddiaları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'IN KARARSIZLIĞI!

Fenerbahçeden bomba transfer | Ferdi Kadıoğlunun yerine geliyor

Suudi basınına göre Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması durumunda Juventus'la sözleşmesi sona erecek olan Alex Sandro'nun transferi için görüşmelere başladı. Haberde, 'Türk devi Fenerbahçe, Brezilyalı kanat oyuncusu Alex Sandro ile ilgileniyor. Porto'dan İtalya'ya gelen Alex'e Galatasaray'dan da ilgi var. Fenerbahçe Brezilyalı futbolcuyu ezeli rakibine kaptırmamak için görüşmelere başladı" ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçeden bomba transfer | Ferdi Kadıoğlunun yerine geliyor

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması halinde yerini Brezilyalı kanat oyuncusu Alex Sandro ile doldurmayı düşünüyor.

2015 yılından bu yana Juventus forması giyen Alex Sandro, Siyah-Beyazlılar'la 321 maça çıkarken 15 gol atıp 33 asist yaptı. Bu sezon gözden düşen Brezilyalı oyuncu sadece 12 maçta 532 dakika forma giydi.

 

YORUM YAZ