MENÜ

Fenerbahçe'den bomba transfer! Dzeko'nun yanına yıldız golcü geliyor

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında sahasında ezeli rakibi Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Bu sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı lacivertliler, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Ara transfer döneminde eksik bölgelere takviye yapmak isteyen Kanarya, Edin Dzeko'nun yanına yıldız bir partner getirmek için harekete geçti.

Fenerbahçe'den bomba transfer! Dzeko'nun yanına yıldız golcü geliyor

İsmail Kartal liderliğinde sezona başlayan Fenerbahçe, 9 yıldır süren şampiyonluk hasretini bitirmek istiyor. Sezona da fırtına gibi gibi giren Kartal ve ekibi 19'da 19 yaparak büyük ses getirmişti. Kadrosunu Dzeko, Tadic, Fred ve Szymanski gibi yıldızlarla donatan sarı-lacivertliler, sezona damga vurmuştu. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de grubunu lider bitiren Kanarya, son 16 turuna adını yazdırdı. Transfer çalışmalarına da hız veren sarı-lacivertli ekip, devre arası transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

KANARYA'DAN WERNER HAMLESİ

Fenerbahçe, gündemine dünya yıldızı forvet Timo Werner'i aldı. Batshuayi'nin devre arasında ayrılma ihtimaline karşın elini hazır tutan yönetim, hücum hattını Edin Dzeko ve Timo Werner'den kurmak istiyor. Fenerbahçe yönetimi, devre arası transfer döneminde oyuncuyla temaslarını sıklaştıracak.

Fenerbahçeden bomba transfer Dzekonun yanına yıldız golcü geliyor

KANATLARDA DA OYNAYABİLİYOR

Leipzig'de attığı gollerle göz dolduran Alman santrfor, sonrasında İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'ye tranfser olmuştu. Fakat İngiliz ekibinde beklentilerin uzağında kalan yıldız forvet, tekrardan eski kulübü Leipzig'e döndü. Chelsea ile 90 maçta 23 gol kaydeden Werner, İngiltere'de 3 sezon geçirdi. Kanatlarda da oynayabilen 27 yaşındaki oyuncu, şimdiye kadar Leipzig'de bu sezon 14 maçta 2 gol 1 asistlik performansa imza attı. Ağustos 2022'de eski takımına geri dönen 1.80 boyundaki forvetin, Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun piyasa değeri ise 17 milyon euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden bomba transfer Dzekonun yanına yıldız golcü geliyor

YORUM YAZ