MENÜ

Fenerbahçe'den bir transfer bombası daha! İspanya'ya uçtu

Ara transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe, stoper bölgesi için bir yıldızı daha transfer etmek için çalışmalara başladı. Başkan Ali Koç'un talimatıyla Selahattin Baki bu transfer için İspanya'ya gitti.

Fenerbahçe'den bir transfer bombası daha! İspanya'ya uçtu

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Başkan Ali Koç’un talimatıyla yıldız futbolcunun transferini görüşmek için bu sabah erken saatlerden İspanya’nın başkenti Madrid’e uçtu.

Haberin Devamı

HEDEF ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ

THY’ye ait TK1857 uçuş koduyla saat 07.55’te İstanbul Havalimanı’ndan Madrid uçağına binen Selahattin Baki, Atletico Madrid’in onayıyla Çağlar Söyüncü ve temsilcisiyle bir araya gelecek.

Bonucci transferinin yanında Çağlar’ı da kadroya katarak stoper bölgesini daha da güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, bu transfer için şartları zorlayacak. EURO 2024 forma giymek isteyen Çağlar da şimdilik Atletico Madrid’den 6 aylığına ayrılmak istiyor.

Atletico Madrid’in transferde sorun çıkartması beklenmezken, Çağlar’ın ikna edilmesi durumunda milli yıldıza da Fenerbahçe forması giydirilecek.

Fenerbahçeden bir transfer bombası daha İspanyaya uçtu

ROMA ÇAĞLAR'I İSTİYOR

Ocak ayında savunmaya takviye yapmak isteyen Serie A ekibi, Juventus'un genç stoperi Dean Huijsen'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Ancak İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto, savunmaya bir transfer daha yapmak istiyor. Gündemdeki isim ise Atletico Madridli Çağlar Söyüncü. Roma'nın Çağlar'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istemesi nedeniyle transferinin kolay olmadığı belirtildi. Haberde, Türk futbolcunun transfer döneminin son haftasına kadar takımında kalması halinde İtalyan kulübüne kiralanmasının önünün açılabileceği yorumu yapıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden bir transfer bombası daha İspanyaya uçtu

FULHAM'DAN 20 MİLYON EURO

Bu arada Premier Lig takımı Fulham'ın da milli stoperi istediği öne sürüldü. Di Marzio, İngiliz kulübünün Çağlar Söyüncü ile 20 milyon Euro civarında bir teklifte bulunduğunu kaydetti.

Fenerbahçeden bir transfer bombası daha İspanyaya uçtu

YORUM YAZ