Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Maaşı ve imza parası belli oldu

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın da peşinde olduğu yıldız futbolcuyla büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Sarı Lacivertliler'in 3 yıllık sözleşme imzalayacağı futbolcuya vereceği maaş ve imza parası da belli oldu.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Maaşı ve imza parası belli oldu

Fenerbahçe, transferde hareketli günler yaşıyor. Hem gelecek hem de gidecek oyuncular için yoğun mesai harcanıyor. Stoper rotasyonunu kaliteli bir isimle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Rodrigo Becao için Udinese’nin sürekli rakam artırması sonrası rotasını başka bir isme yönlendirdi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE REKOR KIRACAK!

İSMAİL KARTAL SİNYALİ VERDİ

Zenit maçının ardından konuşan ve taraftara transfer müjdesi veren teknik direktör İsmail Kartal, "İmza töreninde de bundan bahsettim. Aramıza katılacak oyuncular var. Savunmaya, orta alana ve hücum hattına oyuncular gelecek. Bu çalışmayı Başkanımız ve yöneticilerimiz benim verdiğim rapor doğrultusunda sürdürüyor. Bu işi Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte yürütüyoruz. Yakın zamanda bazı isimlerin kulübümüz tarafından açıklanacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Kanarya'da transferde sıcak bir gelişme meydana geldi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Maaşı ve imza parası belli oldu

MENAJERİ OLAN ABİSİ İSTANBUL'A GELDİ

Strasbourg’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki Alexander Djiku ile temasa geçilmişti. Ganalı defans oyuncusunun menajerliğini de yapan abisi Jenhisghan Djiku önceki gün İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

BEŞİKTAŞ'A ÇALIM! ANLAŞMA SAĞLANDI

Abi Djiku hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan pazarlıkların ardından Sarı-Lacivertliler’in yıldız futbolcu için el sıkıştığı öğrenildi.

İŞTE MAAŞI VE ALACAĞI İMZA PARASI

Buna göre Fenerbahçe, Alexander Djiku’yla 3 yıllık sözleşme imzalayacak ve senelik 1.7 milyon Euro maaş verecek. Ayrıca Ganalı savunmacıya 1.5 milyon Euro imza parası ödeneceği kaydedildi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Maaşı ve imza parası belli oldu

YÖNETİMİN ELİ GÜÇLENECEK

Yönetim, bu transfere en kısa sürede resmiyet kazandırıp Djiku’yu Rusya’da devam eden kampa yetiştirmenin planlarını yapıyor. Fenerbahçe, savunmadaki sıkıntıyı Djiku ile çözmeyi başarırsa, bonservis bedeli ödemeyeceği için diğer transferlere çok daha fazla kaynak ayırma imkanına sahip olacak.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Maaşı ve imza parası belli oldu

YORUM YAZ