MENÜ

Fenerbahçe'den ayrılan Jorge Jesus'un yeni takımını duyurdular

2022/2023 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekizli teknik adam Jorge Jesus, sezonun sona ermesinin ardından takımdan ayrılmıştı. Birçok takımla adı anılan 68 yaşındaki deneyimli çalıştırıcının yeni takımını duyurdular...

Fenerbahçe'den ayrılan Jorge Jesus'un yeni takımını duyurdular

Spor Toto Süper Lig'in 2022/2023 sezonu öncesi Fenerbahçe, teknik direktör olarak Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un ismini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Jesus yönetiminde sezona çok iyi bir giriş yapan Fenerbahçe, 2022 Dünya Kupası için lige verilen aranın ardından düşüş yaşadı. Portekizli teknik adamın adı sık sık Brezilya Milli Takımı ve Flamengo ile anılmaya başlanmıştı.

HEDEFTE ROMA'NIN YILDIZI VAR

BREZİLYA İDDİALARI

Brezilya basınında Milli Takım'ın teknik direktörlüğü için ismi ön plana çıkan isimler olarak Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ve Jorge Jesus isimleri ağırlık kazanmıştı.

Fenerbahçeden ayrılan Jorge Jesusun yeni takımını duyurdular

Brezilya Futbol Konfederasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues, Carlo Ancelotti ile yüz yüze bir görüşme yapmak için uğraş veriyor. GOAL'un haberine göre Brezilya, Ancelotti'nin vereceği cevaba göre yolunu çizecek ve haziran sonuna kadar yeni teknik direktörünü duyuracak.

TALISCA'DAN JESUS SÖZLERİ

Haberin Devamı

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Al Nassr'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Benfica'da birlikte çalıştığı Jorge Jesus hakkında açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki yıldız, Brezilya Milli Takımı'na da tavsiyede bulundu.

İşte Talisca'nın sözleri:

"Benim için Portekiz'in en iyi teknik direktörü. Abel Ferreira'yı sadece Brezilya'ya gittiğinde tanıdım. Birlikte çalıştığım en iyi kişi Jorge Jesus.

Flamengo'da olduğu gibi Brezilya Milli Takımı'nda da çok iyi sonuç verir. Jesus, çok çalışkan ve o bir kazanan. O bir baba gibi. Sporcularla çılgınca bir iletişim kurma şekli var. Sahadaki alışkanlıklarımı ve kalitemi değiştirdi. Kariyerim çok gelişti. O bir psikopat. Sabah yedide gelir. Brezilya'da çok iyi sonuç verirdi" diye konuştu.

Fenerbahçeden ayrılan Jorge Jesusun yeni takımını duyurdular

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR

Portekiz'in yüksek tirajlı gazetelerinden Record, Portekizli deneyimli teknik adamın yeni takımını duyurdu. Deneyimli teknik adamın Suudi Arabistan Milli Takımı için Suudi Arabistan Futbol Federayonu ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Gazetenin yayınladığı haberde; "Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'ndan bir heyet, görüşmeler yapmak üzere Lizbon'a geldi.

TRANSFER İÇİN Mİ GELDİ?

Taraflar arasında anlaşma % 90 tamamlandı. Sadece Portekizli çalıştırıcının sözleşmede yer almasını istediği iki talebi eksik" ifadelerine yer verildi. Anlaşmanın yakın zamanda resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden ayrılan Jorge Jesusun yeni takımını duyurdular

68 yaşındaki teknik adam daha önce Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'i çalıştırmıştı.

JESUS İÇİN OLAY SÖZLER

Benfica'da oynadığı dönemde Jorge jeuss'la çalışma fırsatı bulan Diogo Gonçalves, A Bola'ya konuştu. 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, "Sık sık babama bir gün Jorge Jesus'la çalışmak istediğimi anlatıyorudum. Onunla tanışmadan önce zaten onunla çalışmak istediğimi, çünkü oyuncuları güçlendirdiğini belirttim. Çok yoğun duygularda olan birisi olduğunu, futbolu adeta yaşadığını ve bunu sevdiğimi söyledim." dedi.

Fenerbahçeden ayrılan Jorge Jesusun yeni takımını duyurdular

Gonçalves, "Ve aynen dediğim gibi oldu, o futboldan çok şey anlayan, çok iyi çalışan bir teknik direktör, tabii ki onun işi bu. Çok yaygaracı ve duygularını en üst perdeden yaşayan bir insan... Onunla nasıl çalışacağını bilmeyen oyuncular var ve aslında onunla nasıl çalışmaları gerektiğini bilmeler gerekiyor. Jorge Jesus ile çalışmaktan gerçekten çok büyük keyif aldım." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus'un Flamengo'daki en iyi anları

Haberin Devamı

Fenerbahçeden ayrılan Jorge Jesusun yeni takımını duyurdular

YORUM YAZ