MENÜ

Fenerbahçe'den 4 yıldıza yakın takip! Geri sayıma geçti

Kadro planlamasının son parçası olacak orta saha transferi için Fenerbahçe yönetimi, Avrupa’nın dört bir yanında yoğun mesai harcıyor. Bu gece UEFA’ya kadro bildirileceği için artık kritik saatlere girildi. Başkan Ali Koç ve kurmaylarının fazla vakti kalmadı. Rade Krunic konusunda bir türlü gelişme yaşanmadı. Sarı-Lacivertliler artık alternatif isimler üzerinde yoğunlaşarak müjdeyi vermek istiyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'den 4 yıldıza yakın takip! Geri sayıma geçti

Fenerbahçe, orta saha transferi için kolları sıvadı. Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Sarı-Lacivertli ekip, alternatif isimleri belirledi ve geri sayıma geçti. Yönetim, iyi bir orta saha oyuncusu için taraftarları sevindirecek haberi en kısa sürede vermeyi hedefliyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Rade Krunic artık çok zor

Fenerbahçe, Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli’nun, “Bizimle kalacak” açıklamasına rağmen Rade Krunic konusunda hiç pes etmedi. İtalyan ekibine yapılan teklif sürekli artırıldı.

Ancak beklenen yeşil ışık bir türlü gelmedi. Krunic ile prensipte anlaşma sağlanmasına rağmen Pioli’nin oyuncuyu bırakmama konusundaki inadı nedeniyle transfer artık çok zor görünüyor. İtalya’da transfer dönemi de kapandı ve Boşnak oyuncunun yerini doldurma şansları da kalmadı. Sarı-Lacivertliler son ana kadar temasta kalmaya devam edecek.

Fenerbahçeden 4 yıldıza yakın takip Geri sayıma geçti

Al-Musrati üst sıralarda

Libyalı oyuncunun, şu anda Fenerbahçe’nin orta saha adayları arasında üst sıralarda yer aldığı öğrenildi. Braga ile pazarlıkların bir süredir devam ettiği kaydedildi. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olan Portekiz ekibi de takımın en önemli parçalarından biri olan Al-Musrati’yi satma konusunda gönülsüz.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’in 27 yaşındaki futbolcu için bonuslarla birlikte 15 milyon Euro’yu bulan bir rakamı gözden çıkardığı belirtildi. Oyuncunun Fenerbahçe’yi istemesi şu anda en önemli avantaj olarak gözüküyor.

Fenerbahçeden 4 yıldıza yakın takip Geri sayıma geçti

Geleceğin yıldızı Diaz

Güney Amerika’dan aldığı genç yetenekleri astronomik rakamlara satarak adından söz ettiren Brighton, son olarak Fabricio Diaz için Uruguay ekibi Liverpool ile anlaşmak üzereydi. Ancak transfer son anda yattı. 20 yaşındaki genç yetenek için bu kez Fenerbahçe’nin devreye girdiği öne sürüldü.

Fenerbahçeden 4 yıldıza yakın takip Geri sayıma geçti

'Evet' demeye hazır!

Uruguay medyasına göre Liverpool, 9 milyon Euro’luk bir teklife ‘evet’ demeye hazır. Sarı-Lacivertliler’in efsane Uruguaylı’sı Diego Lugano’nun da yönetime Diaz’ın transferi için ısrar ettiği öğrenildi.

Fenerbahçeden 4 yıldıza yakın takip Geri sayıma geçti

Menajer önerisi Diego Demme

Orta saha arayışı içinde olan Fenerbahçe’ye hemen her gün menajerler tarafından birçok oyuncu öneriliyor. Bunlar içinde en dikkat çekenlerinden biri Diego Demme. Yönetimin, Napoli’nin kadroda düşünmediği Alman yıldızı değerlendirmeye aldığı iddia edildi. Demme, 2014-20 yılları arasında Leipzig’deki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve ardından 10 milyon Euro’ya Napoli’ye transfer olmuştu. 31 yaşındaki futbolcu sözleşmesinin son senesine girdi ve takımda düşünülmediği için maliyeti uygun olabilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden 4 yıldıza yakın takip Geri sayıma geçti

YORUM YAZ