MENÜ

Fenerbahçe'de yıllar sonra bir ilk! Dusan Tadic'ten tarihe geçen inanılmaz gol

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, orta sahadan tarihe geçen muhteşem bir gole imza attı.

Fenerbahçe'de yıllar sonra bir ilk! Dusan Tadic'ten tarihe geçen inanılmaz gol

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Sarı-lacivertlilerin 4-2 kazandığı maça, attığı golle damga vuran isim Dusan Tadic oldu. Sarı-lacivertlilerin Sırp yıldızı çok konuşulacak bir gole imza attı.

Haberin Devamı
İsmail Kartal: Yönetimimiz ne karar alırsa biz hazırız

İLK 11'DE BAŞLADI

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, Adana Demirspor maçı karşısında ilk 11'de başladı. Fenerbahçe’nin Adana Demirspor maçı ilk 11’i şu isimlerden oluştu;

“İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Djiku, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Krunic, Zajc, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.”

Fenerbahçede yıllar sonra bir ilk Dusan Tadicten tarihe geçen inanılmaz gol

MUHTEŞEM BİR GOLE İMZA ATTI

Maçta dakikalar 71'i gösterdiğinde Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic öyle bir gole imza attı ki haftaya tam anlamıyla damgasını vurdu. Savunma arkasına atılan topa kaleci Vedat, hareketlendi ve topu uzaklaştırmak istedi ancak top kısa kaldı.

Önde basan Fenerbahçeli futbolculardan Dusan Tadic rakibinden topu kaptı. Tadic orta sahaya yakın bir noktadan vuruşunu yaptı ve topu boş ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede yıllar sonra bir ilk Dusan Tadicten tarihe geçen inanılmaz gol

YILLAR SONRA BİR İLK

Dusan Tadic'in Adana Demirspor ağlarına gönderdiği gol, Opta'nın bu alanda detaylı veriye sahip olduğu 2014/15'ten bu yana Fenerbahçe'nin Süper Lig'de en uzaktan attığı gol oldu (47.2 metre).

'FUTBOL ZALİM BİR OYUN'

Dusan Tadic, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Uzaktan attığı golle ilgili Dusan Tadic, "Kariyerimde bu kadar uzaktan attığım bir gol yoktu, bu ilk oldu. Çok sık yaşadığım bir şey değil. En önemlisi 3 puan alabilmekti. Güzel bir performans ortaya koyduk. Taraftarlarımızı mutlu etmeyi başardık." dedi.

TRABZONSPOR MAÇI AÇIKLAMASI

Trabzon'daki olaylarla ilgili Dusan Tadic, "Trabzonspor maçıyla alakalı çok fazla değerlendirme yapamadık. Güçlü bir oyun ortaya koyduk. Oraya da futbolumuzu oynamaya, kazanmaya gitmiştik. Taraftarlarımızı mutlu etmek istemiştik. Onları da memnun ettiğimizi düşünüyorum. Güzel goller attık, güzel organizasyonlar çıkardık. Çok fazla geçmişe bakmamak lazım. Son maçta oynadığınız kadar iyisininizdir. Her zaman geleceğe bakmalısınız. Futbol zalim bir oyun, çünkü her zaman en iyisini ortaya koymalısınız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede yıllar sonra bir ilk Dusan Tadicten tarihe geçen inanılmaz gol

YORUM YAZ