MENÜ

Fenerbahçe'de yıldız oyuncunun transferi için seferberlik!

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezonda çok daha iddalı olmak adına gözünü karartmış durumda. Yönetim, transferde kadrosuna katmayı hedeflediği yıldız oyuncu için şartları zorlamaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de yıldız oyuncunun transferi için seferberlik!

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Yıldız futbolcuları kadorusuna katarak yoluna devam etmek isteyen Sarı Lacivertliler'de transfer listesi belirlendi. Listenin başında da yıldız futbolcu bulunuyor. 

Haberin Devamı

Önümüzdeki sezon çok daha iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Sarı-Lacivertliler, listesinde yer alan yıldız oyuncu için şartları zorlamaya hazırlanırken takımın genç yıldızı Arda Güler'in de durumu merak ediliyor. 

'DORTMUND, ARDA'YI ALMAYACAK'

Sky Sport Almanya, Avrupa'nın birçok takımını peşinden koşturan Arda Güler ile ilgili Borussia Dortmund'un teklif yapmayacağını yazdı.

Fenerbahçede yıldız oyuncunun transferi için seferberlik

Haberde, Alman devinin 18 yaşındaki genç yeteneği takip ettiği ve çok etkilendiği ancak bu transfer döneminde Arda için girişimde bulunulmayacağı belirtildi. Dortmund Yönetimi'nin transfer planlamasıyla ilgili yaptığı toplantıda bu kararı aldığı öğrenildi.

ZAHA İÇİN SEFERBERLİK

Yönetim, ligdeki büyük hüsran sonrası gözünü kararttı. 10 milyon Euro imza parası istemesi nedeniyle rafa kaldırılan Wilfried Zaha transferi yeniden gündeme geldi. Daha önce Trabzon maçında ağırlanan yıldız futbolcunun abisi Harve Zaha ile bir kez daha masaya oturulacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede yıldız oyuncunun transferi için seferberlik


Fenerbahçe, çok iyi başladığı sezonda yine büyük hayal kırıklığı yaşattı. Ligde şampiyonluk ezeli rakip Galatasaray'a kaptırıldı. Yaşanan bu gelişmeler sonrası yönetim transferde adeta gözünü kararttı. Sarı- Lacivertliler'in yıldız olarak kadroda görmek istediği isim Wilfried Zaha. Fildişi Sahilli oyuncunun menaceri ve abisiHarve Zaha, Trabzonspor ile oynanan maça davet edilmiş ve görüşmeler başlamıştı. Ancak bonservisi elinde olan Zaha'nın 10 milyon Euro imza parası istemesi sonrası bu transfer rafa kalkmıştı. Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe kesenin ağzını açtı.

Fenerbahçede yıldız oyuncunun transferi için seferberlik

Başarı bonusları

Kanarya için 10 milyon Euro imza parası hâlâ çok yüksek. Ancak yönetim, 5-6 milyon Euro civarında bir imza ücretinin yanı sıra başarı bonuslarıyla birlikte 30 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Başkan Ali Koç'un, taraftarın büyük tepkisi ve yaşanan hüsran sonrası camiayı yeniden havaya sokmak için bu transferi çok önemsediği kaydedildi. Bu nedenle Fenerbahçe, Wilfried Zaha'ya imza attırmak adına tüm şartları zorlamaya kararlı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Haberin Devamı

Fenerbahçede yıldız oyuncunun transferi için seferberlik

YORUM YAZ