MENÜ

Fenerbahçe'de yıldız avı! Resmi görüşmeler başlıyor

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, yıldız orta saha oyuncusu için Avrupa deviyle pazarlıklarına kısa sürede yeniden başlaması bekleniyor. İtalyan devi bu kez oyuncusunun satışına daha sıcak bakıyor. Yönetim, sezon başında 12 milyon Euro’ya kadar çıktığı tecrübeli futbolcu için bu kez çok daha düşük bir bedelle masaya oturmayı planlıyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de yıldız avı! Resmi görüşmeler başlıyor

Sarı-Lacivertiler’de yaz döneminde olduğu gibi ara transfer penceresinde de orta sahanın öncelikli adayı belli oldu. Yıldız orta saha oyuncusunun Fenerbahçe’ye transfer olmaya sıcak bakması ve takımın Bocalı Fernandez’in transferinde sona gelmesiyle en önemlisi İsmail Kartal’ın 29 yaşındaki futbolcuyu çok istemesi, yönetimin yeniden kolları sıvamasını sağladı. Fenerbahçe’nin, kısa sürede İtalyan deviyle bir kez daha pazarlıklara başlayacağı öğrenildi. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

King döndü sıra onlarda

Fenerbahçe’de sakat oyunculardan güzel haberler gelmeye başladı. Son 7 maçı kaçıran Joshua King, sonunda takımla çalışmalara katıldı. Mert Hakan Yandaş, saha koşularına başladı. Gözler şimdi Alexander Djiku ve Fred’e çevrildi. Djiku’nun da bu hafta takım çalışmalarında yer alma ihtimali bulunuyor. Fred, Karagümrük maçının kadrosunda olmayı çok istiyor. Ancak sağlık ekibinin bu konuda çekinceleri olduğu, Brezilyalı futbolcunun durumunun bir süre daha yakından takip edilmesi yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

Fenerbahçede yıldız avı Resmi görüşmeler başlıyor

Bu kez olabilir

Milan, Rade Krunic’in yerini dolduracağı için bu kez oyuncunun satışına sıcak bakıyor. Ancak Sarı-Lacivertliler’den, yaz dönemindeki teklifi almaları zor. Fenerbahçe, Kartal’ın ısrarla istediği Boşnak orta saha oyuncusu için sezon başında bonservis bedeli 12 milyon Euro’ya kadar çıkmıştı. Yönetim bu kez masaya çok daha düşük bir rakamla oturacak. SarıLacivertliler, Krunic’in ayrılık konusunda ısrarcı olması halinde bu transferi kendi istediği ücrete bitirme konusunda iyimser.

Haberin Devamı

Fenerbahçede yıldız avı Resmi görüşmeler başlıyor

Dzeko teması kesmeyecek

Yönetici Selahattin Baki ile sportif direktör Mario Branco’nun önümüzdeki ay Milano’ya giderek pazarlıklara resmen başlamaları bekleniyor. Fenerbahçe’nin hedefi, transferi 7-8 milyon Euro civarında bir bedele bitirmek. Ancak ocak ayında oyuncu satılması halinde, bu rakam biraz daha yükselebilir. Bu süreçte Edin Dzeko’nun da sık sık vatandaşı Krunic ile temasta olacağı kaydedildi.

Fenerbahçede yıldız avı Resmi görüşmeler başlıyor

150 günde 300 bin forma

Futbol takımının sezona müthiş bir başlangıç yapması, Fenerium’daki ürün satışlarının fırlamasını sağladı. Forma satışında ise yeni bir rekor kırıldı. Sarı-Lacivertliler, geçen sezon lansmanın ardından 250 günde 300 bin forma satışı yapmıştı. Bu sezon ise henüz 150. günde aynı rakama ulaşılarak rekor kırıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Büyük Fenerbahçemiz’in taraftarına şükranlarımızla! İyi ki Fenerbahçe!” ifadeleri kullanılarak, formalara büyük ilgi gösteren 12. adama teşekkür edildi.

Fenerbahçede yıldız avı Resmi görüşmeler başlıyor

YORUM YAZ