MENÜ

Fenerbahçe'de yeni transfer gözden düştü! İşte yerine gelecek yıldız...

Kış transfer döneminde kadrosuna Milan'dan Krunic'i dahil eden Fenerbahçe, önümüzdeki yaz transfer dönemi için harekete geçti. Sarı-Lacivertli ekip, Arjantinli orta saha oyuncusu için devreye girmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, yıldız isimle görüşme gerçekleştirecek. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de yeni transfer gözden düştü! İşte yerine gelecek yıldız...

Fenerbahçe'de yaz transfer dönemi için transfer operasyonu şimdiden başladı. Sarı-Lacivertli ekipte gözler, İspanyol ekibin Arjantinli yıldızına çevrildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin eski stoeperi Simon Kjaer'in menajerinden flaş bir açıklama geldi. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

KJAER'İN MENAJERİ AÇIKLADI

Kjaer'in devre arasındaki transfer döneminde bazı önemli teklifler aldığını söyleyen Beck, "Belirli kulüp isimleri hakkında yorum yapmayacağım. Ancak Simon, uluslararası futbolda her transfer döneminde ilgi çekici olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Ocak ayında Avrupa'nın çok büyük kulüplerinden bile ilgi olduğu doğru. Bu kadarını söyleyebilirim. Ancak Simon zaten çok büyük bir kulüpte oynuyor. Milan'da heyecan verici bir sezonun ortasında takımdan ayrılmakla hiç ilgilenmedi" dedi.

Fenerbahçede yeni transfer gözden düştü İşte yerine gelecek yıldız...

"F.BAHÇE HABERLERİ DOĞRU"

Bold'a konuşan Mikkel Beck, Kjaer için devre arasında çıkan Fenerbahçe haberleri için de, "Fenerbahçe'nin Simon'un durumunu sorduğu doğru. O kulüpte büyük bir yıldızdı ve hala onu geri alma hayalleri var" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe harekete geçti 

Kış transfer döneminde orta sahasına takviye yapan Fenerbahçe, İspanyol ekibi Real Betis'te oynayan Arjantinli orta saha Guido Rodriguez için harekete geçti. Real Betis'in başkanlığını yapan Angel Haro, Tangocu'nun geleceğiyle ilgili, "Guido ile görüştük. Kendisine sunduğumuz yeni sözleşme teklifinin süresi doldu" açıklamasını yaptı. 29 yaşında ve 1.85 boyundaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Son gelen haberlere göre; Rodriguez'in Betis'te kalma ihtimali düştü. 

Fenerbahçede yeni transfer gözden düştü İşte yerine gelecek yıldız...

Krunic şu ana kadar bekleneni veremedi

Kış transfer döneminde Fenerbhaçe'ye Milan'dan transfer olan Krunic, şu ana kadar beklentileri karşılayamadığı için şimdilik gözden düştü. Ancak, ilerleyen süreçte takıma alışma sürecini atlattıktan sonra Boşnak orta sahanın Kanarya'ya katkı sağlaması da bekleniyor.

Fenerbahçede yeni transfer gözden düştü İşte yerine gelecek yıldız...

Rodriguez'in kariyeri

Fenerbahçe'nin ise temasta olduğu yıldız oyuncuyla görüşmelerini hızlandıracağı ve güncel değeri 24 milyon Euro olan Rodriguez'e beklentilerini sormaya hazırlandığı ortaya çıktı. Kariyerinde daha önce Defensa, River Plate, CF America ve Tijuana takımlarında top koşturan Rodriguez, 362 mücadelede 26 gol, 6 da asist üretti. Kulüp kariyerinde 32 gole katkı yapan futbolcu, Arjantin Milli Takımı'nda da 29 kez şans buldu ve 1 gol attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle 2 hafta sonra sahalara dönmesi beklenen futbolcunun durumunu da yakın izliyor. Guido Rodriguez, ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında görev alabiliyor. 

YORUM YAZ