MENÜ

Fenerbahçe'de Volkan Şen şoku

Milli Takımımız'ın İzlanda'yı 1-0 yendiği karşılaşmada dizinden sakatlanan Volkan Şen, bugünkü antrenmana çıkmadı. Başarılı oyuncunun durumu çekilecek MR'ın ardından belli olacak. Kayserispor maçı kadrosuan Volkan Şen'in yanı sıra iki oyuncu daha alınmadı.

Fenerbahçe'de Volkan Şen şoku

Fenerbahçe, zorlu Kayserispor maçında başarılı kanat oyuncusu Volkan Şen'den yararlanamayacak.

Dizindeki ödem ve kanama nedeniyle sağlık ekibinin kontrolüne verilen kanat oyuncusunun son durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

Teknik direktör Vitor Pereira, Volkan Şen'i Kayserispor maçı kadrosundan çıkarırken, öğrencisinin Ajax ve Galatasaray maçına yetiştirilmesini istedi. Öte yandan bugün sabah antrenmanda sakatlanan Meireles de idmanı yarım bıraktı.

Daha önce kadrodan çıkarılan Volkan Şen'in yanı sıra sakat oyuncular Alves ve Meireles'in de Kayserispor kadrosuna alınmayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Kayserispor kadrosu şu şekilde:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Alper Potuk, Diego Ribas, Lazar Markovic, Luis Nani, Fernandao ve Robin van Persie

Yusuf Dursun
Fenerbahçe'ye Alves'ten kötü haber

Haberin Devamı
YORUM YAZ