Fenerbahçe'de transferin liste başı geliyor! 2 yıldızla özel görüşme

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde en çok istediği oyunculardan birisi olan yıldız orta sahanın kadroya dahil olması bir türlü mümkün olmamıştı. Kanarya, transferdeki gözdesinden asla vazgeçmiyor ve bir kez daha Avrupa devinin kapısı çalınacak. Oyuncunun da Fenerbahçe'ye transfer olmaya oldukça sıcak baktığı bildirilirken kış transfer döneminde Fenerbahçe'nin yolunu tutması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de transferin liste başı geliyor! 2 yıldızla özel görüşme

Sarı-Lacivertli ekip, geçtiğimiz yaz transfer döneminde yılan hikayesine dönen transfer bilmecesinin tam da ortasına düştü. Yıldız oyuncunun Kanarya'ya gelme isteği, transferin Ocak ayında gerçekleşme ihtimalini bir hayli artırdı. Fenerbahçe'de forma giyen Dzeko ve Zajc ile telefon görüşmesi yapan yıldız isim, Türkiye'ye gelmek için kolları sıvadı. Fenerbahçe, kış transfer döneminde yapacağı operasyonla yıldız futbolcuyu takıma dahil etmenin planlarını yapıyor. Öte yandan Fenerbahçe'nin bir diğer gözdesi için Real Madrid de devreye girdi. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Leipzig yollarını ayırmak istiyor

Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı, Michy Batshuayi'nin de ayrılık ihtimaline karşın Sarı-Lacivertli ekip forvet arayışına başlamıştı. Aranılan golcü de Almanya'da bulunmuştu: Timo Werner... Leipzig cephesinin yollarını ayırmak istediği Alman yıldız için Kanarya çalışmalara başlamıştı.

Fenerbahçede transferin liste başı geliyor 2 yıldızla özel görüşme

Vinicius'un yerine...

Fakat Kanarya'ya, Real'den kötü bir haber geldi. Diario Spor, milli takımda sakatlanan Brezilyalı süperstar Vinicius Junior'un yerine oyuncu bakan Madrid ekibinin, Werner'i de listesine aldığını duyurdu. Haberde; İspanyol devinin, 27 yaşındaki futbolcuyu, Ocak ayında transfer edebileceği öne sürüldü. Bu sezon 13 maçta görev yapan tecrübeli forvet, 2 gol, 1 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede transferin liste başı geliyor 2 yıldızla özel görüşme

İsmail Kartal'ın liste başı geliyor!

Sport Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe, devre arasında eğer Krunic Milan'la yeni bir sözleşme imzalamazsa yüzde yüz teklif yapacak. Boşnak yıldızın Milan'da aldığı maaşın bir miktar üstüne Fenerbahçe'yle sözleşme imzalamaya çok sıcak baktığı aktarıldı. Krunic'in ayrıca, milli takımdan arkadaşı Dzeko ve eski takım arkadaşı Zajc ile özel bir görüşmede bulunduğu bildirildi. Bu iki futbolcu da Krunic'in Fenerbahçe'ye gelmesi için olumlu yönde bir geri dönüş yaptılar. Milan, devre arasında orta sahaya oyuncu transferi yapmaya sıcak bakarken Krunic'in kış transfer döneminde İsmail Kartal'ın liste başı oyuncusu olarak Türkiye'nin yolunu tutması bekleniyor.

Fenerbahçede transferin liste başı geliyor 2 yıldızla özel görüşme

Fenerbahçe'de Karagümrük hazırlıkları sürdü

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde milli oyunculardan yoksun koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam etti. Dar alanda çift kale maçla süren antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı. Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.

Fenerbahçede transferin liste başı geliyor 2 yıldızla özel görüşme

YORUM YAZ