MENÜ

Fenerbahçe'de transfer operasyonu! Anlaşma sağlandı

Sezonu ikinci sırada bitiren, kupada finale kalan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'de bir futbolcu ile anlaşmaya varılırken diğer bir yıldıza da ilgilendikleri iletildi. Pazarlıklar kısa süre içinde başlayacak.

Fenerbahçe'de transfer operasyonu! Anlaşma sağlandı

Dünya Kupası'nda verilen aranın ardından önce liderliği, sonra da şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de elde sadece Türkiye Kupası kaldı. Bir yandan kupa hazırlıklarına devem eden Sarı-Lacivertliler, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir futboluyla anlaşmaya varan Fenerbahçe, ilgilendikleri diğer bir yıldızdan da olumlu haber gelmesi halinde pazarlıklara hemen başlayacak. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

'Jorge Jesus Suudi Arabistan'da!'

Al-Riyadiah'ın haberine göre, yıldızlara yüzlerce milyon Euro harcayan Suudi Arabistan'da futbol federasyonu, Milli Takım’ın başına Jorge Jesus'u getirdi! Tecrübeli teknik adamın, Fenerbahçe ile pazar günü Türkiye Kupası Finali oynadıktan sonra Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı iddia edildi. Tecrübeli hoca daha önce bu ülkede Al-Hilal'ı çalıştırmıştı.

Fenerbahçede transfer operasyonu Anlaşma sağlandı

4 eksikli antrenman

 Sarı-Lacivertliler, kupa finalinin hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. İdmana sakatlığı bulunan Lincoln, bireysel çalışmalarını sürdüren Altay Bayındır ve düğün iznine çıkan Joshua King ile Miguel Crespo katılmadı. Antrenman salonda core çalışmasıyla başladı. Ardından sahaya çıkan futbolcular pas ve taktiksel idmanlar gerçekleştirdi. Hazırlıklar bugün yapılacak çalışmayla sürecek.  

Haberin Devamı

Fenerbahçede transfer operasyonu Anlaşma sağlandı

Alex: Arda benden daha iyisini yapar

Samandıra Tesisleri'nde dün çok güzel bir buluşma gerçekleşti. Çubuklu formayla adını tarihe yazdıran Alex De Souza, Fenerbahçe'nin harika çocuğu Arda Güler ile bir araya geldi. Eski 10 numara ile şu anda bu formayı terleten ikili, uzun süre sohbet etti. Alex, Arda'yla ilgili övgü dolu sözler sarf etti.

Fenerbahçe'nin efsanesi, "Onu oynarken gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum. Özellikle solak oyuncular her zaman çok hoşuma gitmiştir. Bu genç yaşta A takımda oynuyor olmasından dolayı daha da mutlu oluyorum. Potansiyelini görüyorum, bu şekilde yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan mutlu bir şekilde, oyunundan keyif alarak çalışmalarını devam ettirmesi. Ben burada güzel bir tarih yaşadım. Onun daha da iyisini yapabileceğini düşünüyorum. Bu şekilde devam etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede transfer operasyonu Anlaşma sağlandı

Arda: Çok heyecanlıyım

Arda Güler ise idolüyle buluşmanın heyecanını yaşadı. 18 yaşındaki oyuncu, "Çocukluğumdan beri izlediğim kaptanla beraberiz. Oğlu ile benim fotoğrafımı çekti, çok duygulandım. Çok heyecanlıyım. Gol sevinçlerimiz, belki stillerimiz benziyor. Çocukluğumdan beri çok izledim. Belki hafızama kazındı. Her zaman Alex gibi olmanın hayalini kurdum. Attığı gollerde ne kadar mutlu olduğumu, gittiğinde ne kadar ağladığımı hatırlıyorum. Çok değişik hisler" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede transfer operasyonu Anlaşma sağlandı

 

FENERBAHÇE'DE YILDIZ OPERASYONU!

ROGON, oyuncusu Roberto Firmino'ya Fenerbahçe'nin ilgisini iletti. Gelecek cevaba göre pazarlıklar başlayacak. Öte yandan Rodrigo Becao transferinde Udinese ile de büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Southampton'dan Moussa Djenepo'nun kiralanması için de kollar sıvandı.

Fenerbahçede transfer operasyonu Anlaşma sağlandı

Firmino'dan haber bekleniyor

Ligde şampiyonluğun kaçtığı sezonu ağır Galatasaray yenilgisiyle bitiren Fenerbahçe'de taraftar yönetimi ısrarla istifaya çağırıyor. Ali Koç ise, "Aday çıkarsa olağanüstü genel kurul kararı alırım" derken, diğer yandan yeni sezonun transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Başkan Koç, camiaya yeni bir hava getirecek yıldız bir isme imza attırma kararı almış ve hedef olarak Roberto Firmino'yu belirlemişti. Liverpool'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan dünyaca ünlü golcü için ilk adım atıldı. Yönetim, uzun süredir yakın ilişki içinde olduğu ROGON'a, oyuncusu Firmino konusunda istekli olduğunu bildirdi. Şirketin de tecrübeli forvete bu ilgiyi ilettiği öğrenildi. Fenerbahçe, yıldız futbolcudan gelecek habere göre hemen pazarlıklara başlayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede transfer operasyonu Anlaşma sağlandı

Kent, final sonrası

Sarı-Lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu stoper Rodrigo Becao'nun transferinde mutlu sona yakın. Oyuncu tarafıyla yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı. Udinese'yle yapılan pazarlıklarda da sona gelindiği öğrenildi. Becao'nun menaceri Luciano Ramalho'nun, kulüplerin her konuda el sıkışmasını beklediği ve bu haberi alır almaz transferi bitirmek için İstanbul'a geleceği kaydedildi. Fenerbahçe'de Moussa Djenepo defteri de yeniden açıldı. Premier Lig'den düşen Southampton'a 24 yaşındaki kanat oyuncusu için kiralama teklif yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Kupası Finali'nin ardından ise Ryan Kent transferinin açıklanması bekleniyor.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçede transfer operasyonu Anlaşma sağlandı

YORUM YAZ