MENÜ

Fenerbahçe'de transfer olması beklenen Emre Mor'dan şov! Taraftardan büyük destek

Fenerbahçe'de takımdan ayrılması gündemde olan isimlerden Emre Mor, Türkiye Kupası'ndaki Adanaspor mücadelesinin ilk yarısında pek bir varlık gösteremese de devrenin ardından maça damga vuran futbolculardan birisi oldu.

Fenerbahçe'de transfer olması beklenen Emre Mor'dan şov! Taraftardan büyük destek

Fenerbahçe’den ayrılacağı konuşulan Emre Mor, dün maça ilk 11’de başladı. 26 yaşındaki futbolcu, ilk yarıda vasatı aşamadı. Emre, özellikle kaptırdığı toplarla kötü bir performans sergiledi. Ancak ikinci devrede işler değişti. Başarılı oyuncu, aldığı her topta Adanaspor savunmasını zorladı. Emre Mor, 71. dakikada Batshuayi’ye, 81. dakikada ise Mert Hakan Yandaş’a yaptığı asistlerle mücadeleyi son derece başarılı bir şekilde tamamladı.

Haberin Devamı

Taraftarlardan büyük destek

Hafta için, başlama saati 21.00 olan bir maçta Ülker Stadı’nın yaklaşık yarısı doldu. Sarı-Lacivertli futbolseverler, karşılaşma öncesinde özellikle yeni transferler Bonucci ve Krunic’e büyük sevgi gösterisinde bulundu. 12. Adam, takımın gol yağmurunda ise tribünlerde büyük coşku yaşadı. Sarı-Lacivertliler, İsmail Kartal lehine tezahüratlar yaparken, şampiyonluk şarkıları söylemeyi de ihmal etmedi.

Fenerbahçede transfer olması beklenen Emre Mordan şov Taraftardan büyük destek

YORUM YAZ