MENÜ

Fenerbahçe'de transfer hedefi Çağlar Söyüncü! İşte yapılacak teklif

Fenerbahçe ara transferde stopere yerli, 6 numaraya yabancı takviyesi yapacak. Atletico Madrid formasıyla 5 maçta 74 dakika süre alan milli futbolcu için aralık ayında temas kurulacak. Hedef, satın alma opsiyonuyla kiralamak...

Fenerbahçe'de transfer hedefi Çağlar Söyüncü! İşte yapılacak teklif

Batshuayi'nin kalmaya ikna olmasıyla Fenerbahçe forvet transferini rafa kaldırdı. Becao'nun 2.5 ay sahalardan uzak kalacak olması, Serdar Aziz'in sık sakatlanması ve Luan Peres'in dönüş tarihinin belirsizliği nedeniyle ilk sıra stoper ve 6 numara takviyesine verildi. Defans için listenin en güçlü adayı Çağlar Söyüncü. Yabancı kuralı nedeniyle stopere yerli düşünen Fenerbahçe yönetimi, Çağlar'ı satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. Milli oyuncuyla aralıkta temas kurulacak.

Haberin Devamı

KARTAL VE KRUNIC CAN ATIYOR

6 numara için İsmail Kartal'ın sezon başında ısrarla istediği ancak Milan'ın bırakmadığı Rade Krunic düşünülüyor. Çizme ekibinde mutsuz olan 30 yaşındaki oyuncu, vatandaşı Dzeko'nun da tavsiyeleriyle F.Bahçe'ye gelmeye sıcak. Yönetim, 2 milyon Euro garanti para isteyen Boşnak yıldız için kulübünün 10 milyon Euro'luk bonservis isteğini kırmaya çalışacak.

Fenerbahçede transfer hedefi Çağlar Söyüncü İşte yapılacak teklif

SAKATLIKLAR SARSTI

Kanarya'nın başarılı stoperi Djiku, Fransız basınına konuştu. Süper Lig'in oldukça atletik bir lig olduğunu söyleyen Ganalı oyuncu, "Türkiye'de tutku çok daha farklı bir noktada. Bu benim ilk sakatlığım değil, son da olmayacak. Takımda bir duraklama veya aksama olduğunu düşünmüyorum. Şu anda çok fazla sakatlık oldu. Sıkı bir maç tempomuz var. Herhangi bir şekilde endişelenmiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede transfer hedefi Çağlar Söyüncü İşte yapılacak teklif

YORUM YAZ