MENÜ

Fenerbahçe'de takım içi konuşması ortaya çıktı! 'Bize yakışmadı'

Fenerbahçe’de Ankaragücü karşısında alınan 3-0’lık yenilgi ve kupaya veda edilmesi kadar, takımın performansı da hayal kırıklığı yarattı. Futbolcular hemen bu konuyu masaya yatırdı ve takım içi konuşmalar yaptı.

Fenerbahçe'de takım içi konuşması ortaya çıktı! 'Bize yakışmadı'

Sarı-Lacviertliler, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final bileti almak için gittiği Ankara’dan 3-0’lık şok yenilgiyle döndü. Mağlubiyet ve kupaya havlu atılması kadar, sergilenen futbol da moralleri bozdu. İsmail Kartal, maç sonu açıklamasında oyuncularıyla hemen konuştuğunu, bu maçtan dersler çıkaracaklarını söylemişti.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR HEMEN BAŞLADI

Fenerbahçe’de gözler Hatayspor maçına çevrildi. Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları dün başladı. Ankaragücü maçında sahaya ilk 11’de çıkan futbolcular yenileme çalışmasıyla yetindi. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maçlar oynadı. İsmail Kartal’ın antrenmanda rakiple ilgili öğrencilerine bilgiler verdiği ve nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattığı öğrenildi.

Fenerbahçede takım içi konuşması ortaya çıktı Bize yakışmadı

KENDİ ARALINDA TOPLANTI YAPILDI

Mert Hakan Yandaş, “Maç kaybedebilirsiniz ama böyle değil” derken, Ferdi Kadıoğlu, “Sahada kötü bir oyun ortaya koyduk. Kendimize çeki düzen vereceğiz” diye konuşmuştu. Futbolcuların, maçın hemen ardından kendi aralarında bir toplantı yaptıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

'OYNADIĞIMIZ FUTBOL BİZE YAKIŞMADI'

Oyuncular, “Hem skor hem de oynadığımız futbol bize yakışmadı. Bu turnuvanın son şampiyonu olarak böyle elenmemeliydik. Artık lig, Konferans Ligi ve Süper Kupa kaldı. İlk olarak Hatayspor deplasmanımız var. O maçta her şey bambaşka olacak. Gerçek gücümüzü göstereceğiz. Hocamızın dediği gibi bu maçtan dersimizi alalım ama takılıp kalmayalım, önümüze bakalım” sözleriyle birbirlerini motive etti.

sarı-Lacivertliler, güzel bir futbol ve güzel bir skorla Hatayspor’u yenerek kendilerini 12. adama affettirmeye kararlı.

Fenerbahçede takım içi konuşması ortaya çıktı Bize yakışmadı

Fenerbahçede takım içi konuşması ortaya çıktı Bize yakışmadı

YORUM YAZ