MENÜ

Fenerbahçe'de Tadic'in hedefi Lens'i yakalamak! Bir ilke imza atacak

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin yolunu tutan Dusan Tadic, geldiği ilk günden beri takımın en saygı duyulan oyuncularından birisi olmayı başardı. İsmail Kartal'ın da çok güvendiği Sırp yıldız, bu sezonki performansıyla Sarı-Lacivertli ekibin eski yıldızı Lens'i yakalamayı gözüne kestirdi. Tadic, 2016-17 sezonundan beri bir ilke imza atmayı hedefliyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de Tadic'in hedefi Lens'i yakalamak! Bir ilke imza atacak

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, takıma transfer olduğundan bu yana gösterdiği performansla alkış aldı. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Lens'in 2016-17'deki istatistiğini yakalamayı hedefliyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Hatayspor karşısında asist, Union SG'ye gol!

Süper Lig'deki Hatayspor mücadelesinde Cengiz Ünder'in attığı golün asistini yapan Tadic, ligdeki asist sayısını 9'a yükseltti. Yıldız oyuncu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Union SG mücadelesinin son anlarında kaydettiği penaltı golüyle de skoru 3-0'a getirdi. Tadic'in son dönemdeki performansı beğeni topluyor.

Fenerbahçede Tadicin hedefi Lensi yakalamak Bir ilke imza atacak

Tadic'in sezon performansı

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic, bu sezon Sarı-Lacivertli formayı 43 kez sırtına geçirdi. Toplamda 13 gole imza atan Sırp yıldız, 11 asist katkısında bulundu. 

Fenerbahçede Tadicin hedefi Lensi yakalamak Bir ilke imza atacak

Tadic’in hedefi Lens’i yakalamak

Bu sezon Süper Lig’de 9 asisti bulunan Kanarya’nın hücumdaki en önemli oyuncularından Dusan Tadic, Jeremain Lens’ten (2016/17’de 11) bu yana çift haneli sayılara ulaşan ilk Fenerbahçe oyuncusu olmak istiyor. Tadic, bu sezon ligde 22 ile en fazla net gol pozisyonu yaratan oyuncu unvanını da elinde bulunduruyor.

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic'in Boğaz keyfi!
YORUM YAZ