MENÜ

Fenerbahçe'de Szymanski dünya devine transfer oluyor! Dev bonservis geliri

Trendyol Süper Lig'de bu sezon İsmail Kartal yönetiminde etkili işler yapan Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda son olarak Trabzonspor'u mağlup etti. Kritik bir virajı kayıpsız dönen sarı-lacivertli ekip, milli araya da moralli girdi. Milli maçlar dönüşünde Adana Demirspor'u sahasında ağırlayacak olan Kanarya'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe'de bu sezonun en çok dikkat çeken isimlerinden birisi olan Sebastian Szymanski'nin dünya devine imza atacağı söylendi.

Fenerbahçe'de Szymanski dünya devine transfer oluyor! Dev bonservis geliri

Sarı-lacivertli ekibin sezon başında kadrosuna kattığı Polonyalı yıldız Szymanski, son haftalarda suskunluğa kapılsa da takımın en değerli oyuncularından birisi olmayı başardı. İsmail Kartal'ın da vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Szymanski, Avrupa'nın önemli takımlarını peşine taktı. Bu sırada genç futbolcu için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte transferin tüm detayları…

Haberin Devamı

UEFA'DAN SÜRPRİZ KARAR

DÜNYA DEVİNE İMZAYI ATACAK

Sebastian Szymanski, Serie A'nın köklü kulüplerinden Milan'a transfer olmaya çok yakın. İtalya basınında çıkan haberlere göre; Kırmızı siyahlı ekibin Fenerbahçe'ye 24 yaşındaki orta saha için 18 milyon Euro teklifte bulunduğu belirtildi. Sarı lacivertlilerin ise bu teklife 28 milyon Euro taleple karşılık verdiğine değinildi. Haberin detayında Milan'ın teklifi yükselteceği ve Fenerbahçe'nin istediği rakamlara çıkabileceği de yer aldı.

Fenerbahçede Szymanski dünya devine transfer oluyor Dev bonservis geliri

MİNİMUM 25 MİLYON EURO

Sebastian Szymanski'nin Serie A devine imza atması halinde Fenerbahçe'nin beklediği gelir yaklaşık 25 milyon Euro olarak belirlendi. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Polonyalı yıldız, sarı lacivertlilerin en pahalı satışı olarak kulüp tarihine geçecek. Sebastian Szymanski bu sezon Fenerbahçe formasıyla 45 maçta forma giydi. Takımın en skorer isimlerinden olan Polonyalı orta saha ürettiği 12 gol ve 14 asist ile kariyerinin en verimli dönemini geçiriyor.

F.BAHÇE LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

YORUM YAZ