MENÜ

Fenerbahçe'de sürpriz Bonucci gelişmesi! İsmail Kartal...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, savunmadan çıkışlarda artık hata görmek istemiyor. Tecrübeli hoca bu problemin çözülmesi için sürpriz bir hamle gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de sürpriz Bonucci gelişmesi! İsmail Kartal...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de savunmada yapılan basit hatalar gözlerden kaçmadı. Sami Uğurlu'nun öğrencileri karşısında galibiyet golünü 90+6'da bulan ve taraftarını tedirgin eden sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör İsmail Kartal'dan 'savunma' için yeni bir hamle geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede sürpriz Bonucci gelişmesi İsmail Kartal...

SAKATLIKLAR DENGEYİ BOZDU

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın tercihlerinin eleştirilmesinin yanında son haftalarda özellikle defanstan çıkışta yapılan hatalar göze çarpıyor. Sezon başında Becao - Djiku ikilisi başarılı performanslarıyla göz doldururken, ardından yaşanan üst üste sakatlıklar stoper bölgesindeki dengeyi bozmuştu.

GÖZE BATMAYA BAŞLADI

Bu bölgedeki sorunu hemen çözmek isteyen yönetim ise ara transfer döneminde Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü’yü alarak İsmail Kartal’ın elini güçlendirmişti. Tecrübeli çalıştırıcı da Djiku’nun Afrika Uluslar Kupası’ndan dönmesiyle bu bölgede Çağlar-Djiku ikilisine şans vermeye başladı. Ancak defanstan çıkışta yapılan hatalar göze batmaya başladı.

Haberin Devamı

BONUCCI İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Şans bulduğu maçlarda güven veren hamleleri ve attığı uzun toplarla kalitesini gösteren Bonucci’nin bu sorunları çözmek için geri döneceği öğrenildi. Djiku’nun kart cezası nedeniyle cumartesi günü ligde oynanacak Hatayspor mücadelesinde forma giyemeyecek. İsmail Kartal ise Bonucci ile yaptığı görüşmede ‘hazır ol’ mesajını verdiği öğrenildi.

Fenerbahçede sürpriz Bonucci gelişmesi İsmail Kartal...

284 DAKİKA

Fenerbahçe’ye imza attıktan sonra ayağının tozuyla ilk maçına çıkan Bonucci, ligde 4, Türkiye Kupası’nda 2 maçta 284 dakika şans bulurken bir asist yapmıştı. Ligde maç başına 25 pas başarısı ortalamasını tutturan İtalyan stoper, 1,2 de hava topu kazanma başarısına ulaştı

YORUM YAZ