MENÜ

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Sözleşmeyi kabul etmedi 2 takım peşinde

Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer hareketliliği yaşanıyor. Kadrosundaki oyuncularına teklifler gelen sarı-lacivertli takımda yıldız oyuncunun zam talebi karşılık bulamadı. Ayrılmaya sıcak bakan oyuncuya iki sürpriz kulüp talip oldu.

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Sözleşmeyi kabul etmedi 2 takım peşinde

Bu sezon Süper Lig'e Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe, özelliklle de ikinci yarıda oynanılan maçlarda puan kaybı yaşadı ve lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde kaldı. Bu hafta Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak Fenerbahçe'de tüm hazırlıklar devam ederken aynı zamanda yeni sezon için de kadro planlamasına başlandı. Jorge Jesus'un da takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken, Portekizli hocayla ile yönetimin Trabzonspor maçının sonucuna göre masaya oturacağı ifade edildi. Fenerbahçe'de sözleşme teklifini kabul etmeyen yıldız futbolcu ayrılığın eşiğinde. İşte detaylar...

Haberin Devamı

VALENCİA TARİH YAZDI

Süper Lig’de en yakın rakibinin 12 gol önünde krallık koltuğunda oturan Enner Valencia, Fenerbahçe tarihinde önemli bir istatistik yakaladı. Rakip ağları 27 kez havalandıran Ekvadorlu forvet, kulübün unutulmaz isimlerinin başarısını tekrarlayarak kariyer sezonuna imza attı. Fenerbahçe tarihinde 30 golü aşarak ligde kral olan futbolcu bulunmuyor. En fazla 1988-89 sezonunda Aykut Kocaman’la 29 gol geldi. Enner Valencia bu eşiği aşma şansına çok yakın. 27 golü olan Valencia, ligde 4 haftadır gol atamıyor. Ancak deneyimli yıldız, ligde kalan 3 maçta 3 gol daha bulursa 30 ve üstü gol barajını geçen tarihteki ilk Fenerbahçeli kral olacak.

Fenerbahçede şok ayrılık Sözleşmeyi kabul etmedi 2 takım peşinde

SAMSUN İKİ YILDIZI İSTİYOR

11 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen Samsunspor, transferde kolları sıvadı. Karadeniz ekibi, Fenerbahçe’nin yıldızlarına göz dikti. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Mert Hakan ve Serdar Dursun’u takımında görmek istiyor. Sarı-Lacivertli takımdan ayrılacağı konuşulan Serdar Dursun’la sezon biter bitmez masaya oturacak olan Karadeniz ekibi, yine Kanarya’dan Mert Hakan Yandaş için de devreye girecek. Hüseyin Eroğlu’nun 3. Lig’den Altınordu’ya transfer ettiği Mert Hakan’ı takımında görmeyi çok istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede şok ayrılık Sözleşmeyi kabul etmedi 2 takım peşinde

TRABZONSPOR MAÇININ HAKEMİ AÇIKLANDI

Spor Toto Süper Lig 34. hafta müsabakalarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre haftanın en önemli karşılaşması olan Fenerbahçe - Trabzonspor maçında Abdülkadir Bitigen görev yapacak.

Fenerbahçede şok ayrılık Sözleşmeyi kabul etmedi 2 takım peşinde

YÖNETİM GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Takımdaki yıldız oyuncularına teklifler almaya başlayan sarı-lacivertli takımda aynı zamanda ayrılıkların da yaşanması bekleniyor. Yönetim, gelen teklifleri değerlendirecek ve ona göre karar verecek.

MIGUEL CRESPO'NUN ZAM TALEBİ KARŞILIK BULAMADI

Fenerbahçe'de birçok oyuncuyla yolların ayrılması beklenirken, transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Takımın yıldız oyuncularından Miguel Crespo'nun yönetimden istediği zam karşılık bulamadı.

Fenerbahçede şok ayrılık Sözleşmeyi kabul etmedi 2 takım peşinde

SÖZLEŞME UZATMAYA SICAK BAKMIYOR

Fenerbahçe'nin başarılı orta sahası Miguel Crespo, sözleşme uzatmaya sıcak bakmıyor. Portekizli oyuncu bu yaz transfer döneminde gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Senelik 500 bin Euro kazanan Crespo maaşına ciddi bir zam istemiş, yönetimin maaşını 1 milyon Euro'ya çıkartma teklifini ise kabul etmemişti. 26 yaşındaki futbolcu, 2 milyon Euro'ya yakın bir talepte bulunurken, süre için de 4 yıl şartı koştu. Sözleşmesi 2024'te bitecek olan Crespo, gelecek teklifleri değerlendirecek ve bu sezon iyi bir talip çıkar, kulübün istediği bonservis de verilirse takımdan ayrılacak.

Haberin Devamı

LA LİGA'DAN CİDDİ TALİPLER VAR

Geçtiğimiz sezonda teknik direktör Vitor Pereira döneminde Portekiz ekibi Estoril'den transfer edilen ve Türk futbolseverlerin o ana kadar tanımadığı Miguel Crespo, ortaya koyduğu performansla büyük beğeni kazanmıştı. Bu sezon sakatlık sonrasında Jorge Jesus'un çoğu zaman yedek kulübesine oturttuğu Crespo'ya İspanya'dan talipler olduğu öğrenildi.

Fenerbahçede şok ayrılık Sözleşmeyi kabul etmedi 2 takım peşinde

15 MİLYON EURO

LaLiga'da Vedat Muriqi'nin formasını giydiği Mallorca ile Atletico Madrid'in, sözleşmesi 2024'te bitecek 26 yaşındaki Crespo için sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalacakları belirtiliyor. Miguel Crespo için Kanarya'nın yaklaşık 15 milyon Euro bonservis bedeli koyduğu bildirildi. ortekizli oyuncu geçtiğimiz sezon 23 maçta 1 gol ve 2 katkısı yaparken, bu sezon 22 maçta 3 gol ve 2 katkısı yaptı. Crespo'nun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçede şok ayrılık Sözleşmeyi kabul etmedi 2 takım peşinde

YORUM YAZ