Fenerbahçe'de sistem değişiyor! Karagümrük maçında...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, milli aranın ardından oynanacak Fatih Karagümrük maçında kadroda önemli değişikliklere hazırlanıyor.

Takıma geldiği günden bu yana oyuncularını yakından analiz eden ve farklı mevkilerde deneyen İtalyan teknik adam, bu kez orta saha kurgusunu tamamen yenileyecek.
Haberin Devamı ›
Son haftalarda merkezde görev verdiği Marco Asensio’yu 10 numara pozisyonuna çekecek olan Tedesco, 8 numara için ise İrfan Can Kahveci’yi sahaya sürecek. Başakşehir döneminde merkez orta sahada sergilediği performansla dikkat çeken İrfan Can, Karagümrük karşısında Edson Alvarez’in partneri olacak.
Ayrıca Tedesco’nun sağ kanatta Nene’ye ilk 11 şansı vermesi bekleniyor. Bu değişikliklerle Fenerbahçe’nin oyun düzeninde hem tempo hem yaratıcılık açısından fark yaratması hedefleniyor.
Mert Hakan formayı istiyor
Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan kaptan Mert Hakan Yandaş’tan sevindirici haber geldi. Deneyimli orta saha oyuncusu, yeniden takım antrenmanlarına katıldı. Bacağında yaşadığı enfeksiyon sebebiyle uzun süredir tedavi gören Mert Hakan, yaklaşık bir ay önce bireysel antrenmanlara başlamıştı. Tedavi sürecini başarıyla tamamlayan futbolcu, sakatlığını tamamen geride bırakarak takımla çalışmalara dahil oldu. Son olarak geçtiğimiz sezon 28 Mart’ta Bodrum FK karşısında forma giyen tecrübeli oyuncunun, milli aradan sonra tam anlamıyla hazır hale gelmesi bekleniyor.