MENÜ

Fenerbahçe'de sezona damga vuran İrfan Can Kahveci için resmi transfer açıklaması!

Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Karagümrük'ü ağırlayacak olan Fenerbahçe'den bu sezon tarihi bir performans gösteren İrfan Can Kahveci hakkında kulüp yöneticisinden transfer açıklaması geldi.

Fenerbahçe'de sezona damga vuran İrfan Can Kahveci için resmi transfer açıklaması!

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde kendini bulan milli futbolcu İrfan Can Kahveci gösterdiği müthiş performansıyla sezona damga vurmaya devam ediyor. Sarı lacivertli takımda bu sezon Avrupa ve Süper Lig'de çıktığı 21 maçta 9 gol ve 5 asiste imza attı.

Haberin Devamı

Gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu, İtalyan teknik adam Montella'nın da vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Milli Takım'da da İrfan Can'ı geniş kadrosuna dahil eden İtalyan çalıştırıcı, EURO 2024 yolunda kazanılan maçlarda ilk 11'de yer verdi.

TRANSFER AÇIKLAMASI
İrfan Can'ın başarılı performansı devam ederken, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, milli yıldız ile ilgili transfer açıklamasında bulundu.

Fenerbahçede sezona damga vuran İrfan Can Kahveci için resmi transfer açıklaması

'TEKLİF GELİRSE...'
CSKA'nın Fenerbahçe'nin milli yıldızı İrfan Can Kahveci'ye transfer teklifi yaptığı şeklindeki haberler Rus basınının da gündemindeydi. Ruslar bu konudaki gelişmeleri Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'ye sordu.

Baki, Rus basınına yaptığı açıklamada, "İrfan Can Kahveci ile ilgili şu ana kadar CSKA'dan herhangi bir teklif almadık. Transfer mümkün mü? Somut bir teklif gelene kadar değerlendirme yapamayacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ PERFORMANSI
Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan İrfan Can Kahveci bu sezon Türkiye Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde 21 maça çıktı, 9 gol attı ve 5 asist yaptı.

 

YORUM YAZ