MENÜ

Fenerbahçe'de seri terse döndü! Batshuayi bu kez sessiz...

Sarı-Lacivertliler, sezona 19 maçın tamamını kazanarak tarihi bir başlangıç yapmıştı. İlk yenilgiyi hafta sonunda Trabzonspor karşısında alan Fenerbahçe, dün de Ludogorets'a mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler'de ilk Ludogorets maçına 1 gol, 1 asistle damga vuran Michy Batshuayi, bu kez sessiz kaldı. Peş peşe iki kez sahadan puansız ayrılan Kanarya'yı şimdi zorlu Adana Demir deplasmanı bekliyor.

Fenerbahçe'de seri terse döndü! Batshuayi bu kez sessiz...

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde sezona rüya gibi bir başlangıç yaptı. Sarı-Lacivertliler, ligde ve Konferans Ligi'nde oynadığı 19 maçın tamamını kazanarak tarihi bir başarıya imza attı. Bu seri, önemli isimlerden yoksun çıkılan Trabzonspor karşısında hafta sonunda 3-2'lek yenilgiyle bozuldu. Lİgde zirveyi Galatasaray kaptı.

Haberin Devamı

Kanarya dün Ludogorets deplasmanına, Konferans Ligi'nde işi bitirmek için çıktı. Yine önemli eksikler vardı ve İsmail Kartal rotasyon da yaptı. Fenerbahçe, Bulgar rakibi karşısında maça iyi başlasa da Piotrowski ve Rwan'ın golleriyle Avrupa'da da ilk yenilgisini tatmış oldu. Sarı-Lacivertliler böylece 19 maçta 19 galibiyetin ardından bu kez de peş peşe 2 resmi mücadeleden sahadan puansız ayrılarak kötü bir seri başlattı.

Fenerbahçede seri terse döndü Batshuayi bu kez sessiz...

ŞİMDİ SIRA ZORLU DEPLASMANDA

Ludogorets yenilgisine rağmen Konferans Ligi H Grubu'nda ipler hâlâ Sarı-Lacivertliler'in elinde. Tek endişe, bu mağlubiyetin moralleri daha da bozması. Üstelik pazar günü yine önemli eksiklerle çıkılacak zorlu Adana Demirspor deplasmanı var. Bugünden itibaren bu karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan olan Kanarya'da İsmail Kartal ilk iş olarak mental anlamda öğrencilerini ayağa kaldırmaya kararlı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede seri terse döndü Batshuayi bu kez sessiz...

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahçeli taraftarlar, Bulgaristan deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-Lacivertliler, 10 bin kişilik Huvepharma Arena’da kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurdu ve 90 dakika boyunca oyunculara büyük destek verdi. Ev sahibi ekibin tribünlerinde de Fenerbahçeli seyirciler dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçede seri terse döndü Batshuayi bu kez sessiz...

BATSHUAYI'NİN SESSİZ GECESİ

Fenerbahçe'de genelde bu sezon Süper Lig maçlarında yedek soyunan ancak Avrupa Kupaları'nda 11'de daha çok şans bulan Michy Batshuayi, Ludogorets karşılaşmasında sahadaydı. Grup maçlarının şu ana kadar tamamında 11'de çıkan ve ilk kez bu aşamada 90 dakika sahada kalan Batshuayi, skora katkı sağlayamadı. İstanbul'daki Ludogorets mücadelesinde 1 gol ve 1 asistle oynayan tecrübeli forvetin suskun kaldığı dün gece, bir topu da direkten döndü. Ligde henüz gol sevinci yaşayamayan Belçikalı oyuncu, Avrupa'da ise 4 kez ağları salladı.

 

Ludogorets - Fenerbahçe maçı (VİDEO)

Fenerbahçede seri terse döndü Batshuayi bu kez sessiz...

YORUM YAZ