Dikkat çeken paylaşım: Serdar Dursun attı şampiyonluk geldi

Fenerbahçe, Süper Lig'in son haftasında İstanbulspor'u konuk edecek. Şampiyonluğun bu hafta belirleneceği maç öncesi sarı-lacivertli ekibin tecrübeli futbolcusu Serdar Dursun, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Dikkat çeken paylaşım: Serdar Dursun attı şampiyonluk geldi

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Fenerbahçe, yarın saat 19.00'da İstanbulspor'u konuk edecek. Müsabaka öncesi sarı-lacivertliler, 37 haftada 30 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 96 puanla ikinci sırada bulunuyor. Fenerbahçe, İstanbulspor'u yenerek, ezeli rakibi Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanında kaybetmesini bekleyecek.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı. İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idman; ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdükleri antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktaladı.

SERDAR DURSUN'DAN PAYLAŞIM

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Serdar Dursun, sosyal medya hesabından şampiyonluk ile ilgili paylaşım yaptı.

İşte Serdar Dursun'un paylaşımı:

"Yarın bu dakikalarda Serdar Dursun attı şampiyonluk geldi diye haykırırız. Allahın izniyle. Son düdüğe kadar inanmaya devam"

Haberin Devamı

Dikkat çeken paylaşım: Serdar Dursun attı şampiyonluk geldi

 

YORUM YAZ