MENÜ

Fenerbahçe'de Senad Cosic sürprizi!

Son yıllarda genç oyunculara yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken Fenerbahçe sürpriz bir ismi alt yapısında denemeye aldı.

Fenerbahçe'de Senad Cosic sürprizi!

Fenerbahçe'den sürpriz transfer girişimi. Bu sezon Gençlerbirliği'nden 3 genç oyuncuyu kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler sürpriz bir ismi de denemeye aldı.

Haberin Devamı

 GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN 3 İSİM GELMİŞTİ

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin 3 genç oyuncusunu bu sezon kadrosuna katmıştı. Can Bartu Çığır, Utku Karakaya ve Yiğit Evin, artık Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alacak. Türkiye Futbol Federasyonunun resmi sitesindeki lisans bilgi bölümünde, 3 oyuncunun da sarı-lacivertli takıma transfer olduğu ve amatör lisanslarının çıktığı bilgisi yer aldı.

2 YILDIZ KİRALANDI!

Fenerbahçe futbol takımı bu sezon ayrıca iki önemli yıldızı kadrosuna katmış ve bu oyuncuları kiralamıştı. Gelecek vadeden Omar Fayed ve Jinho Jo Novi Pazar takımına tecrübe kazandırılması için gönderilmişti.

SÜRPRİZ İSİM DENENİYOR!

Fenerbahçe, İsviçre'nin Neuchatel Xamax takımında forma giyen 16 yaşındaki Bosnalı milli futbolcu Senad Cosic'i denemeye aldı.

Haberin Devamı

Sol kanat ve forvette görev yapan genç oyuncu bu sezon 13 maçta 6 gollük katkı sağladı.

Alt yapı hocalarının olumlu rapor vermesi halinde 16 yaşındaki yetenekli oyuncu Fenerbahçe tarafından kadroya katılacak.

Fenerbahçede Senad Cosic sürprizi

YORUM YAZ