MENÜ

Fenerbahçe'de şampiyonluk ateşi yandı

Fenerbahçe, dün iki otobüsle kamp için Topuk Yaylası Tesisleri’ne gitti. Sarı- Lacivertli taraftarlar, Düzce’deki gişelerde meşaleler yakıp tezahürat yaparak kafileyi şampiyon gibi karşıladı.

Fenerbahçe'de şampiyonluk ateşi yandı

Sarı-Lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran Salı günü Samandıra’da başlamıştı. Fenerbahçe, kamp çalışmalarının ilk etabı için dün Düzce’de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’ne geçti. İki otobüslük kafilenin birinde futbolcular yer alırken, diğer otobüsle de malzemeler taşındı. Düzce’de bulunan gişelerde takımı güzel bir sürpriz bekliyordu. Burada toplanan çok sayıda Sarı-Lacivertli taraftar, otobüsleri görünce ellerindeki meşaleleri yakıp tezahüratlarda bulundu. Kafileyi tam anlamıyla şampiyon gibi karşıladı.

Kayıtsız kalmadı

Aykut Kocaman, bu sevgi gösterisine kayıtsız kalmadı. Otobüsü durdurup aşağıya inen Kocaman, bir süre taraftarlarla sohbet etti. Sarı-Lacivertliler, başarılı teknik adama çiçek hediye etti. Taraftarların muhteşem karşılaması, daha kamp başlamadan morallerin tavan yapmasını sağladı. Fenerbahçe kafilesi daha sonra tesislerin yolunu tuttu. Futbolcular, kendileri için hazırlanan odalara yerleşerek 8 gün sürecek olan kampa başladı.

Valbuena gözlerine inanamadı

Mathieu Valbuena, kendisi için Atatürk Havalimanı’nda yapılan karşılamadan çok etkilenmişti. Fransız yıldız, dün kamp yolunda taraftarların yaptığı şovu görünce, gözlerine inanamadı. Sarı Lacivertliler’in kendisi için yaptığı tezahüratlar sonrası Valbuena da otobüsten inerek hocası Aykut Kocaman’a eşlik etti. Gördüğü manzara ve ilgi karşısında büyük şaşkınlık yaşayan 33 yaşındaki yıldız, daha sonra çektiği görüntüleri sosyal medyadaki hesaplarından paylaştı.


Biten transferler 2017-2018

Haberin Devamı
YORUM YAZ