MENÜ

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! İdmana çıkmadı, Kayserispor maçında olmayabilir

Erteleme maçında Konyaspor'u 4-0'la geçerek şampiyonluk yarışında fire vermeyen Fenerbahçe, yıldız oyuncusunun sakatlanmasıyla sarsıldı. Bugünkü antrenmana katılamayan tecrübeli ismin Kayserispor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! İdmana çıkmadı, Kayserispor maçında olmayabilir

Futbol heyecanı deprem felaketi nedeniyle buruk da olsa geri dönerken, Fenerbahçe, 23. hafta erteleme maçında Konyaspor’u 4-0 yenerek şampiyonluk yarışında fire vermedi. Lider Galatasaray'la puan farkını 6’ya indiren Jorge Jesus'un ekibi, ara vermeden Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

VALENCIA KRALLIK YARIŞINDA ZİRVEDE

13 (p) ve 45+6. dakikalarda Enner Valencia, 62. dakikada Lincoln Henrique, 79. dakikada da Attila Szalai’nin kaydettiği gollerle ligdeki galibiyet sayısını 15’e çıkaran Fenerbahçe, puanını 48’e yükseltti. İkinci yarıda oyuna dahil olan yeni transfer Jayden Oosterwolde de çubuklu forma ile ilk resmi maçına çıktı. Galibiyete 2 golle katkı veren Enner Valencia, ligdeki gol sayısını 22’ye yükseltti ve gol krallığında zirvedeki yerini korudu.

Fenerbahçede sakatlık şoku İdmana çıkmadı, Kayserispor maçında olmayabilir

5 EKSİKLE GELEN GALİBİYET

Fenerbahçe, Konyaspor karşısında 5 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı Lacivertliler'de sarı kart cezalısı Batshuayi'nin yanı sıra son antrenmanda hafif sakatlık yaşayan Luan Peres, kadroda yer almadı. Alioski, İsmail Yüksek ve Joao Pedro ise teknik heyet kararıyla kadroda bulunmadı.

Haberin Devamı

KAYSERİSPOR MESAİSİ BAŞLADI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 4 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetimindeki idman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı; pas çalışmalarıyla tamamlandı.

Fenerbahçede sakatlık şoku İdmana çıkmadı, Kayserispor maçında olmayabilir

İdmanda U19 takımı oyuncuları da yer aldı. Sarı Lacivertliler, Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

OYUN KURALLARI VE EĞİTİM SEMİNERİ

Futbol A Takımı teknik heyeti ve futbolcuların katılımıyla Can Bartu Tesisleri'nde "Oyun kuralları eğitim semineri" yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu adına Erkan Engin, teknik heyet ve futbolculara oyun kuralları hakkında bilgiler verdi.

Fenerbahçede sakatlık şoku İdmana çıkmadı, Kayserispor maçında olmayabilir



Seminerde, barkovizyon eşliğinde yeni oyun kuralları, talimatlar, davranış kuralları, fair play gibi konularda antrenörler ve futbolcular bilgilendirildi.

BATSHUAYI ŞOKU!

Sarı kart cezası nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyen Michy Batshuayi, 4 Mart Cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçını da kaçırabilir. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sakatlığı nedeniyle bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmayan Belçikalı forvet, Kayserispor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ