MENÜ

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Garry Rodrigues devam edemedi

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, hazırlık maçında Alanyaspor ile karşılaştı. Sarı lacivertli takımda yıldız futbolcu Garry Rodrigues, maçta geçirdiği sakatlık sonrası oyunda devam edemedi.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Garry Rodrigues devam edemedi

Fenerbahçe’nin 10 günlük Topuk Yaylası kampı, bugün sona erdi. Sarı-Lacivertliler, kampta oynadığı hazırlık maçlarında İstanbulspor’u 4-0 yenerken, Karagümrük ile 2-2 berabere kalmıştı. Fenerbahçe, kampın son gününde Erol Bulut’un eski takımı Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i beşinci sırada tamamlayan Alanyaspor, altıncı dakikada Salih Uçan'ın ayağından bulduğy golle 1-0 öne geçti. Sarı lacivertli takım ise 38. dakikada Ferdi Kadıoğlu ile eşitliği sağladı ve ilk yarı bu skorla bitti. Fenerbahçe'de ikinci yarının başında Garry Rodrigues oyuna dahil oldu. 46. dakikada oyunda dahil olan yıldız isim sadece yalnızca 18 dakika oyunda kalabildi. 64. dakikada sakatlanan yıldız isim, yerini Miha Zajc'a bıraktı. Yıldız isim geçtiğimiz sezon da geçirdiği iki farklı sakatlıktan dolayı takımını 9 maçta yalnız bıraktı.

Al Ittihad'dan 2 yıllığına kiralanan Rodrigues, geçtiğimiz sezon 29 maçta 4 gol 6 asistlik katkı sundu.

Fenerbahçede sakatlık şoku Garry Rodrigues devam edemedi

YORUM YAZ