MENÜ

Fenerbahçe'de sakat oyuncularda son durum

Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Maribor ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Süper Lig'in de başlamasına yakın sakatlıkları bulunan isimlerin durumları merak ediliyor.

Fenerbahçe'de sakat oyuncularda son durum

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Maribor ile karşı karşıya gelecekken Süper Lig'in de başlamasına kısa bir süre kala sakat oyuncuların durumları merak konusu.

Haberin Devamı

MARIBOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Fenerbahçe, yarın Slovenya ekibi Maribor ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçının hazırlıklarını dün Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçede sakat oyuncularda son durum

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla devam ettiği öğrenildi. Kartal’ın, çift kalede oyunu zaman zaman durdurarak futbolcularına uyarılarda bulunduğu bildirildi.

BASIN TOPLANTISI 16:00'DA OLACAK

Yarınki Maribor karşılaşması öncesi Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, bir futbolcusuyla birlikte basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı saat 16.00’da Samandıra’da gerçekleşecek.

Fenerbahçede sakat oyuncularda son durum

Rakibin hocası Damir Krznar da yine bu akşam saat 19.30’da maçın oynanacağı Ülker Stadı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Haberin Devamı

11 MİLYON EURO'LUK TEKLİF...

İŞTE SAKATLARDA SON DURUM

Kanarya’da sakatların artması sonrası sağlık ekibi adeta seferberlik ilan etti. Zimbru ile oynanan ilk maçta sadece 10 dakika sahada kalan Emre Mor’un yanı sıra Djiku, Miguel Crespo, Samet Akaydın ve Mert Hakan Yandaş bir süre takımdan ayrı kaldı.

Fenerbahçede sakat oyuncularda son durum

Bu isimlerden Crespo ve Samet, takımla çalışmalara başladı. Emre Mor’un en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı, Mert Hakan ile Djiku’nun da ligin ilk haftasındaki Gaziantep FK mücadelesine yetişecekleri belirtildi.

 

Fenerbahçede sakat oyuncularda son durum

YORUM YAZ