MENÜ

Fenerbahçe'de Rybus transferi bitiyor

Hasan Ali ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Sarı-Lacivertliler, sol bek pozisyonu için Lokomotiv Moskova’dan Maciej Rybus için harekete geçti. Bonservisi elinde olan Polonyalı oyuncunun menaceriyle yapılan görüşmelerde mutlu sonun çok yakın olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'de Rybus transferi bitiyor

Bir sürpriz olmazsa Hasan Ali Kaldırım’la sözleşmesini yenilemeyecek olan Fenerbahçe, sol bek arayışlarını tüm hızıyla sürdürürken, bu pozisyon için önemli bir hamlede bulundu. Süper Lig’de Başakşehir’in de peşinde olduğu Lokomotiv Moskova’nın sol beki Maciej Rybus için düğmeye basan Sarı-Lacivertliler’in, bu transferde görüşmelere çoktan başladığı ve önemli bir yol kat ettiği gelen haberler arasında yer alıyor. Rusya Premier Ligi temsilcisi Lokomotiv ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Rybus’un bonservisinin elinde olması, Kanarya’yı her anlamda cezbederken, oyuncunun menaceriyle yapılan ilk temasın da çok iyi geçtiği bilgisine ulaşıldı. Bu sezon Moskova temsilcisi adına 23 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

Milli formayı 55 kez giydi

Rus ekibinde 2017’den beri oynayan tecrübeli futbolcu, ayrıca ülkesi Polonya Milli Takımı adına da 55 kez sahaya çıktı ve rakip filelere 2 gol atarken, 11 de asist yapmayı başarmıştı. Son oynadığı maçta bir sakatlığının bulunduğu öğrenilen Rybus’un sağlık raporları olumlu sonuçlanırsa, Çubuklu formayı gelecek sezon giyme ihtimali oldukça yüksek gözüküyor.

Fanatik Özel / Esat Soydabircan

YORUM YAZ