MENÜ

Fenerbahçe'de Rade Krunic cezalı duruma düştü

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de Rade Krunic, gördüğü sarı kart ile rövanş maçı için cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe'de Rade Krunic cezalı duruma düştü

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika deplasmanında Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geldi. 3-0'lık galibiyetle Sarı-Lacivertliler'in tur adına büyük avantaj sağladığı maçta Rade Krunic, cezalı duruma düştü.

Haberin Devamı

Belçika deplasmanında karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Rade Krunic, 68. dakikada Fred'in yerine oyuna dahil olmuştu. Krunic, 81. dakikada gördüğü sarı kart nedeniyle İstanbul'daki rövanş mücadelesinde takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçede Rade Krunic cezalı duruma düştü

İKİ YILDIZLARI KADIKÖY'DE YOK

Union Saint-Gilloise, dün büyük bir şok yaşadı. Belçika’da en yakın rakibinin 8 puan önünde lider olan, kupada 113 yıl sonra finale çıkan, Konferans Ligi’nde Alman ekibi Frankfurt’u eleyen Sarı-Lacivertliler; taraftarı önünde 3-0 mağlup oldu. St.Gilloise bu sezon Avrupa’da ilk iç saha yenilgisini tattı. Rövanşa zaten çok kötü bir skorla çıkacak olan Belçika temsilcisi, bu yetmezmiş gibi iki önemli oyuncusunu da kaybetti. Savunmanın patronu olan Burgess ve takımın en skorer ismi olan Amoura, gördükleri sarı kartla cezalı duruma düştü.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçede Rade Krunic cezalı duruma düştü

YORUM YAZ