MENÜ

Fenerbahçe'de mutlu son! Miguel Crespo ile sözleşme yenilendi

Sezon sonu Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona erecek olan Miguel Crespo ile mutlu sona ulaşıldı. Sarı-lacivertli ekip, Portekizli futbolcu ile sözleşme tazeledi, kulüpten resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe'de mutlu son! Miguel Crespo ile sözleşme yenilendi

2021 yılında Estoril Praia'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Miguel Crespo'nun takımdaki geleceği merak ediliyordu. Sarı-lacivertli ekip, Portekizli futbolcu ile sözleşme tazeledi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE 1.5 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Barroselas altyapısında futbola başlayan Miguel Crespo daha sonra Feirense, Neves, Merelinense, Braga ve Estoril formaları giydi. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu başında Portekizli futbolcu için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sarı-lacivertliler, Miguel Crespo'nun bir sonraki satışından Estoril'e yüzde 20 pay verecek.

Fenerbahçede mutlu son Miguel Crespo ile sözleşme yenilendi

SEZON PERFORMANSI

Yeni sezonda Fenerbahçe formasıyla 5 resmi maça çıkan Miguel Crespo, söz konusu maçlarda 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Miguel Crespo ile anlaştı. Sarı-lacivertli kurmaylar, tecrübeli futbolcu ile sözleşme tazeledi.

Fenerbahçede mutlu son Miguel Crespo ile sözleşme yenilendi

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

Kulübümüz, 2021 yılından bu yana formamızı giyen Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Başarılı orta saha oyuncusu, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar Futbol A Takımımızın formasını giyecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı. İmzanın ardından konuşan Miguel Crespo, “Benim ve ailem için çok özel bir an. Fenerbahçe ailesiyle ile tekrar birlikte olmaktan ve burada devam ediyor olmaktan dolayı çok muyluyum. Çalışmaya aynı şekilde devam edeceğim.” dedi. Miguel Crespo’ya hedeflerimiz doğrultusunda çubuklu formamız ile nice başarılar diliyoruz. Başarılı orta saha oyuncusu, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar Futbol A Takımımızın formasını giyecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı. İmzanın ardından konuşan Miguel Crespo, “Benim ve ailem için çok özel bir an. Fenerbahçe ailesiyle ile tekrar birlikte olmaktan ve burada devam ediyor olmaktan dolayı çok muyluyum. Çalışmaya aynı şekilde devam edeceğim.” dedi. Miguel Crespo’ya hedeflerimiz doğrultusunda çubuklu formamız ile nice başarılar diliyoruz.

Fenerbahçede mutlu son Miguel Crespo ile sözleşme yenilendi

Fenerbahçede mutlu son Miguel Crespo ile sözleşme yenilendi

YORUM YAZ