MENÜ

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi golle döndü! 3 ay sonra...

Sarı-Lacivertliler zorlu Giresun deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.Sakatlığını atlatan ve 9 maç sonra formasına kavuşan Michy Batshuayi 20. dakikada gol sevinci yaşadı ve tam 3 ay sonra golle buluştu.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi golle döndü! 3 ay sonra...

Fenerbahçe'nin sezon başında 3.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Belçikalı forvet sezon başında taraftar da soru işaretleri yaratmıştı. Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 14 gol atmasına rağmen performansıyla eleştirilen yıldız oyuncunun da transferi açıklandığında Sarı-Lacivertliler büyük beklenti içine girmedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Michy Batshuayi golle döndü 3 ay sonra...

Son golü 29 Ocak'ta

Ancak 29 yaşındaki oyuncu, çıktığı 26 maçta 15 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Ligin 23. haftasındaki Konyaspor düellosunda sarı kart cezası nedeniyle görev yapamayan başarılı futbolcu sonrasındaki 8 maçta da sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı. Son maçına 2 Şubat'ta oynanan Adana Demirspor deplasmanında çıkan, son golünü ise 29 Ocak'taki Kasımpaşa randevusunda kaydeden Batshuayi 9 maç sonra formasına kavuştu.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KRİTİK KAPIŞMA...

Fenerbahçede Michy Batshuayi golle döndü 3 ay sonra...

Soyunma odasına önde götürdü

Giresun mücadelesine 11'de başlayan tecrübeli oyuncu, 20. dakikada kazanılan penaltıda fileleri sarsarak yaklaşık 3 ay sonra hem golle döndü hem de Fenerbahçe'yi zorlu deplasmanda soyunma odasına 1-0 önde götürdü. Ancak son düdükle beraber karşılaşma 1-1 bitti ve Batshuayi'nin golü galibiyet için yeterli olmadı. Ancak Şampiyonluk yolundaki kritik haftalardaki Batshuayi'nin bu dönüşü hem teknik heyeti hem de camianın az da olsa yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

Batshuayi: Saygısızlıklar kabul edilebilir değil!

Karşılaşmanın ardından mücadeleyi ve son düdük sonrasında yaşanan gerginliği değerlendiren Batshauyi, "Üzücü ve beklemediğimiz bir netice. Futbol bu, olabilir. Burada olanlar, yaşananlar, saygısızlıklar kabul edilebilir şeyler değil. Herkesin bu noktada dikkat etmesi gerekiyor!" dedi. 

YORUM YAZ