MENÜ

Fenerbahçe'de Luan Peres sevinci

Jorge Jesus, uzun süren sakatlığını yeni atlatan Luan Peres’i Sivas’ta 11’de sahaya sürerek büyük sürpriz yaptı. Sambacı, alışık olmadığı sol bekte oynamasına rağmen performansıyla sahanın en iyilerinden biri olmayı başardı.

Fenerbahçe'de Luan Peres sevinci

Sezon başında Marsilya’dan transfer edilen Brezilyalı savunma oyuncusu, 15 Eylül’de Rennes deplasmanında yan direğe çarparak dizinin arka bölümünden sakatlanmıştı. Luan Peres, o günden sonra hiç 11’de sahaya çıkamadı, sadece 2 karşılaşmada toplamda 8 dakika süre alabildi. 28 yaşındaki futbolcu İstanbulspor karşısında uzun bir aradan sonra kadroya girse de oynamamıştı. Bu nedenle Jesus’un Sivas deplasmanında öğrencisini 11’de sahaya sürmesi büyük sürpriz oldu. Ancak Luan, hocasının güvenini boşa çıkartmayan bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

Kadronun önemli bir parçası olabilir

Sambacı, sezon başında da zaman zaman görev yaptığı ve vasatı aşamadığı sol bekte şans bulmasına rağmen alkış aldı. Luan, girdiği 10 ikili mücadelenin 6’sını kazandı, 3 top kapıp, 2 atak uzaklaştırdı. 28 yaşındaki savunmacı ayrıca 4 çalım denemesinin 3’ünde başarılı olurken, bir isabetli şutunda kaleciyi geçemedi. Luan Peres, hem stoperde hem de sol bekte kadronun önemli bir parçası olabileceğini gösterdi.

Fenerbahçede Luan Peres sevinci

Rossi kendine geldi

Diego Rossi, çok iyi başladığı sezona özellikle asistleriyle damga vurmuştu. Başarılı oyuncu, skor katkısı anlamında ilk haftalarda takımın en iyi isimlerinden biriydi. Ancak 2023, Uruguaylı yıldıza iyi gelmedi. Son golünü 22 Ekim’de Başakşehir’e atan Rossi, son asistini ise 25 Şubat’taki Konya mücadelesinde yapmıştı. Son aylarda ciddi bir düşüş yaşayan, bulduğu şansları bir türlü değerlendiremeyen 25 yaşındaki oyuncu, Sivas’ta kötü gidişi tersine çevirdi.

Haberin Devamı

11 asisti var

Diego Rossi, rakiplerini tek tek çalımladıktan sonra Ali Şaşal’ı şık bir vuruşla avlayarak perdeyi açan golü attı. Başarılı futbolcu, bu sezon resmi maçlardaki gol sayısını 4’e yükseltti. Rossi’nin ayrıca 11 de asisti bulunuyor. Uruguaylı hücum oyuncusu, Sivas’ta yakaladığı performansı sezonun kalan bölümünde sürdürerek takımının iki kulvarda da şampiyonluğa ulaşmasında yardımcı olmaya kararlı.

YILDIZ OYUNCU GERİ DÖNDÜ!

Fenerbahçede Luan Peres sevinci

Joshua King sabırsız

Norveçli oyuncu, Sivasspor mücadelesiyle birlikte uzun bir aradan sonra maç kadrosuna girdi. Bu karşılaşmada oynama şansı bulamayan Joshua King, sabırsızlıkla çarşamba günü kupada oynanacak mücadeleyi bekliyor. Hem Valencia’nın riske edilmeyecek olması hem de Jesus’un rotasyon yapmayı planlaması nedeniyle King, Sivas’ta çok özlediği formasına kavuşabilir.

YORUM YAZ