MENÜ

Fenerbahçe'de Levent Mercan için formül hazır! Yıldız futbolcuyla takas teklifi...

Fenerbahçe, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan'ı, yıldız futbolcu ile takas karşılığında kadrosuna katmayı planlıyor...

Fenerbahçe'de Levent Mercan için formül hazır! Yıldız futbolcuyla takas teklifi...

Fenerbahçe’de tüm camia 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul’a kilitlendi. Konuşulan tek konu, futbol takımının ligden çekilip çekilmeyeceği. Öte yandan sportif direktör Mario Branco, bu konuya kulaklarını tıkadı. Portekizli futbol adamı yeni sezonun yapılanması için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

İLK HEDEF LEVENT MERCAN

Transferde ilk hedef, Karagümrük’ün yıldızı Levent Mercan. 23 yaşındaki sol bek için ocak ayında Galatasaray’ın girişimi sonuçsuz kalmıştı. Branco, elini çabuk tutup gurbetçi futbolcunun transferini bitirme aşamasına getirmeli planlıyor.

Fenerbahçede Levent Mercan için formül hazır Yıldız futbolcuyla takas teklifi...

SEZON PERFORMANSI

23 yaşındaki sol bek bu sezon Fatih Karagümrük'te 31 maça çıktı ve 1 gol ile 4 asist üretti.

Levent Münir Mercan'ın Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

GALATASARAY İSTEMİŞTİ

Galatasaray, ara transfer sezonunda Karagümrük forması giyen Levent Mercan’ı listesine almıştı fakat transfer gerçekleşmemişti.

Herkes onu konuşuyor... Kaleciden son dakika golü!

FORMÜL BELLİ OLDU

Karagümrük ile görüşmelerin başladığı öğrenildi. Almanya doğumlu Levent ve menajeriyle kurulan temaslarda da önemli aşama katedildiği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler, Levent Mercan’a karşılık şu anda bu takımda kiralık olarak forma giyen Emre Mor’u teklif ederek transferi noktalamayı umuyor.

Haberin Devamı

Karagümrük cephesinin vereceği yanıta göre farklı formüller de masaya gelebilir. Özellikle Ferdi Kadıoğlu’nun bu yaz iyi bir bedelle satılması ihtimali nedeniyle Levent Mercan ismi, transferde ilk sırada yer alıyor.

Fenerbahçede Levent Mercan için formül hazır Yıldız futbolcuyla takas teklifi...

YORUM YAZ